BGRegistar.com

КОСАНЯ ЕООД

Информация

КОСАНЯ ЕООД

Фирма Косаня ЕООД е създадена през 1991 година със седалище град Мизия. Развива своята дейност в много различни области, като преобладаваща е в сферата на търговията.

 

Най - голям дял заемат приходите от продажбите на едро и дребно на петролни продукти - горива и масла. Компанията вече четиринадесет години е на пазара с петролни продукти. Косаня ЕООД е собственик на седем бензиностанции и седем газостанции.

 

Фирмата се занимава и с изкупуване и реализация на отпадъци от черни и цветни метали. Косаня ЕООД е една от първите фирми в страната, притежаваща лиценз за извършване на такава дейност. Дружеството разполага с лицензирани площадки в градовете Мизия, Оряхово, Враца, Белене, Бяла Слатина, Вълчедръм и селата Дреновец, Селановци, Галиче, в които работят над петдесет човека.

 

Фирмата разполага с над 2000 квадратни метра търговска площ. Първият магазин за хранителни стоки е открит през 1992 година а днес са повече от петнадесет, магазини за хранителни и нехранителни стоки и заведения за обществено хранене.

Първата в района поточна линия за хляб е собственост на Косаня ЕООД.

 

В фирмата са наети и работят 195 работници и служители.

 

Компанията разполага със собствен автосервиз, към който действа и добре оборудвана автомивка. Косаня ЕООД притежава над 40 автомобила, които обслужват, както вътрешната дейност на фирмата така и много външни клиенти. В автосервиза освен ремонт на автомобили се извършват и стругарски, дърводелски и стъкларски услуги. 


Контакти

КОСАНЯ ЕООД

Мизия, ул. Г. Димитров 29
091612331, 091613167, 091612209