BGRegistar.com

Кортева Агрисайънс

Информация

Информация

КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС 

Corteva Agriscience™ е обявена като самостоятелна компания на 3 юни, 2019 година като успешно завърши отделянето си от DowDuPont, превръщайки се във водеща глобална компания, фокусирана в селското стопанство, предлагаща цялостни решения, чрез които земеделските производители да увеличават добивите и рентабилността на производство, предоставяйки най-пълното портфолио от въведения в сектора, включително някои от най-известните марки семена: Pioneer®, Granular®, Brevant ™, както и всепризнати продукти за растителна защита - Принципал™ Плюс, Дерби® Супер, въвеждане на нови продукти на пазара чрез силното си портфолио на инженерна химия и технологии.

 

Компанията се ангажира да работи със заинтересованите страни в цялата хранителна система.

 

Името Corteva (kohr-'teh-vah), произхожда от думите „сърце” и „природа”. Марката утвърждава историята, основна нейна цел е да обогатява и работи за подобряване живота на хората, които произвеждат и тези, които консумират, като гарантира напредък, по-добро бъдеще и по-висок стандарт за поколенията.

 

Компанията е със седалище в Уилмингтън, Делауеър.

 

Corteva Agriscience™ има присъствие в повече от 140 страни, повече от 150 изследователски и развойни съоръжения и повече от 65 активни съставки.

 

 

Повече информация можете да намерите на www.corteva.bg.

 

Следвайте Corteva Agriscience във Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter и YouTube.

 

Контакти

ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, Младост IV, Бизнес Парк София, сгр. 1А, ет.1
024899160
024899167