BGRegistar.com

Контур Уелнес - Контур Уелнес

Контур Уелнес

Контур Уелнес СофияМарина Танас

 

Завършила френска филология в Софийски университет, интересът към йога, я  насочва към уелнес културата, което прераства в създаване на Контур Уелнес клуб. Преминава обучение по Ломи ломи масаж, Индийски масаж на глава, масаж с билкови вързопчета. Специализира се в Чи Ней Цанг - енергиен масаж на корема, завършва курсове по Тай масаж в Тайланд и курсове по Кронио-сакрална Терапия в Гърция. По настоящем управител и йога инструктор.
 


Контур Уелнес СофияНеда Радомирова

 

Завършила класически и арома масажи в НСА, Неда се развива в областта на екзотичните масажи като Ашиацу, Ломи-Ломи и Бали масажи; проявява творчество в създаването на терапии като ритуал Балкани, Български масаж с кратунки, Ин Ян масаж на четири ръце. Специализира Остео-Тай масаж в Гърция в мрежата на Sunshine School Chiang  Mai, Thailand.  
 
 

 


Контур Уелнес СофияМанол Манолов

 

Завършил  Медицински колеж в гр.София, специалност  „Лечебен масаж” - висша първа степен специалист. Преминал обучение в Швейцарски масаж, Ломи Ломи масаж, Индийски масаж на глава, Лава шел масаж с раковини,всички видове антицелулитни масажи, както и Хамам ритуал. Натрупал 15 години опит, Манол работи  с особено удоволствие класическите и арома масажите,сапунения масаж в турската баня, лечебните и спортните масажи.

Контакти

КОНТУР УЕЛНЕС

София, кв. Манастирски Ливади, бул. България 90
028549559
0886102942