BGRegistar.com

Контур Уелнес

Информация

КОНТУР УЕЛНЕС

Контур Уелнес - София - цялостни решения за по здравословен и хармоничен животКонтур Уелнес - Бъди егоист! Погрижи се за себе си!

 

В нашият бутиков уелнес център ще намерите спокойствието и баланса както на физическо, така и на емоционално ниво. Стремим се да предлагама цялостни решения за по здравословен и хармоничен живот на нашите клиенти.

 

Масажът е един от естествените начини за поддържане на добро здраве. Той не е лукс, той не е прищявка или каприз. На физическо ниво ще се отървете от схвацанията, болките и дискомфорта от заседналия начин на живот. Масажът от друга страна по естествен път повишава имунната защита на организма, тъй като влиае положително на детоксикиращите процеси, лимфния и кръвния поток в тялото. Предлагаме ви Класически, Тай, Етно, Швейцарски, Спортен силов и Ароматерапевтични масажи, Хамам ритуал в турска баня, Терапия Биомастър - за превенция и лечение на главоболие, Детоксикиращи и Антицелулитни процедури, Пилинг, Лифтинг и аромотерапия за красиво лице.

 

Контур Уелнес - София - цялостни решения за по здравословен и хармоничен живот

 

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Затова ние смятаме, че трябва да влагаме старание и грижа към нея и да подхождаме внимателно в морето от козметични продукти на пазара. В Контур Уелнес работим изключително и само с натурални продукти - натурални масажни масла и олиа, пилинги за тяло и лосиони. Ползваме се със професионалното партньорство на словенската натурална спа и уелнес козметика ((((AROMA HERBAL)))). По този начин, като допълващ елемент към масажите и терапиите, нашите клиенти се сдобиват с красива и здрава кожа. 100% кокосово или какаово масло, 100% органично арганово олио, готови ароматерапевтични смеси, лосиони за тяло на основата на органична кремова база и гел от алое вера, 100% органични ароматерапевтични масажни свещ.

 

При нас ще откриете и така неречения Активер Релакс - занимания по Йога. Йогата предлага нежно физическо натоварване, като балансирано развива силата и гъвкавостта на организма. Също така ви дава емоционален капацитет да се справяте с ежедневното натоварване, ще ви помогне да откриете вътрешно спокойствие и комфорт. „Не е важно дали докосваш пръстите на краката си, а какво науаваш по пътя надолу!

 

 

Контакти

КОНТУР УЕЛНЕС

София, кв. Манастирски Ливади, бул. България 90
028549559
0886102942