BGRegistar.com

КОНТРОЛ-ИНВЕСТ ЕООД - АЙВА - Б ЕООД

АЙВА - Б ЕООД

 

АЙВА - Б ЕООД е българска компания със седалище град Пловдив.

 

Специализирана в проучване и проектиране, консултантска дейност, оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения, строителство и инженеринг.


Извършва:

 

  • Проектиране и изпълнение на строително монтажни работи, упражняване на авторски надзор във връзка с реализация на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

 

  • Полагане на интегрирана топлоизолационна система по фасада, подмяна на дограма, подмяна на покривна ходроизолация, ремонтни дейности по конструктивни елементи, ремонтиране и освежаване на общи части.

 

Разполага с екип от отлично подготвени кадри, специалисти с богат проектантски опит, гарантиращи бързото и професионално решаване на възникналите въпроси по време на проектирането и изпълнението на строителстелните дейности.

 

АЙВА - Б ЕООД е реализирала предпроектни проучвания и проектиране на редица различни обекта на територията на цялата страна.


Благодарение на своя богат опит, професионализъм, коректност и лоялност към своите клиенти, компанията се наложила, като предпочитан партньор.

 

Клиенти на компанията са: БЕЛЛА България АД, Обединена Млечна Компания АД, БАЛКАНКАР РЕКОРД АД, Volkswagen - ХААС 60, Калцит АД, ОБО Бетерман България ЕООД, СОАН 94 ООД, МБАЛ Каспела, ОП ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ, БИЛЛА и много други.

 

Контакти

КОНТРОЛ-ИНВЕСТ ЕООД

Пловдив, ул. Булаир 26, ет. 5
032653249, 032624772, 032653315
0882589727