BGRegistar.com

Контакт -Т ООД - Услуги

водещ производител на контактни системи, водещ производител на металокерамични контакти, изработка на електрически високоволтови контакти, изработка на нестандартни метални изделия, качествена изработка на високоволтови контакти, качествена изработка на машинни детайли, качествена изработка на метални изделия, контакт т, контакт т оод, препоръчана фирма за ерозиране софия, препоръчана фирма за заваряване софия, препоръчана фирма за нестандартни метални изделия, препоръчана фирма за пресоване софия, препоръчана фирма за термообработка софия, препоръчана фирма за фрезоване и струговане, препоръчана фирма за шлайфане софия, производство на високоволтови контактни оси, производство на дюзи за пясъкоструйни апарати, производство на изправящи твърдосплавни дюзи, производство на изтеглящи твърдосплавни дюзи, производство на контактни системи, производство на металокерамични контакти, производство на нестандартни метални изделия, производство на различни видове матрици, твърдосплавни контакти пропити с мед, твърдосплавни контакти пропити със сребро, термохимически обработки на метали, фирма с опит в областта на металокерамиката, фирма с опит в областта на металообработката, фрезоване и струговане софия

Услуги

Контакт - Т ООД предлага на българския пазар следните услуги:

 

 

 

  • ФРЕЗОВАНЕ И СТРУГОВАНЕ

 

Фирмата разполага с различни видове стругове и фрези. Специализирана е в изработката на валове, фланци, поасони, втулки и др. Стругова спирачни дискове, джанти.

 

 

 

 
 

  • МЕТАЛОКЕРАМИКА
  •  

Фирмата произвежда различни видове твърдосплавни дюзи, дюзи за песъкоструйни апарати, контактни pпластини и плочки, отрезни и гилотинни ножове, металокерамични вложки в различни видове инструменти. Твърдите сплави са композиция от няколко компонента. При тях са съчетани голямата твърдост и износоустойчивост на трудно топими съединения - най-често карбиди на волфрам, титан, молибден, ванадий, тантала, ниобия и др., заедно с пластичността на връзката, постигната чрез примес на кобалт, никел и желязо.

  

   

  • ШЛАЙФАНЕ

Фирмата разполага с машини за  цилиндрично и плоско шлайфане. Извършва шлайфане на различни видове метални детайли, глави на двигатели, автомобилни дискове, отрезни ножове.

 

 

 

 

 

 
 

  • ЕРОЗИРАНЕ

Фирмата разполага с машини за нишково и обемно ерозиране. Чрез ерозирането се обработват детайли със сложна форма и голяма твърдост. Произвежда на поансони, матрици, шлици, щанци, шприцформи, пресформи, шпонки, шпокови канали и др.

 

 

 

 

 

 

 

  • ПРЕСОВАНЕ

Фирмата притежава няколко преси с капацитет до 160 тона, както и прес-автомат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ЗАВАРЯВАНЕ

Фирмата има различни видове заваръчни апарати, с които извършва заварки на черни и цветни метали, както и запояване с различни видове припой.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ТЕРМООБРАБОТКА

 

Фирмата разполага с няколко пещи за термообработка. Извършва цементация, закаляване, отвръщане на детайли.

 

 

 

 

 

Контакти

Контакт -Т ООД

София, ул. Стар Лозенски път 28
0896495998, 0885885909