BGRegistar.com

Контакт -Т ООД

водещ производител на контактни системи, водещ производител на металокерамични контакти, изработка на електрически високоволтови контакти, изработка на нестандартни метални изделия, качествена изработка на високоволтови контакти, качествена изработка на машинни детайли, качествена изработка на метални изделия, контакт т, контакт т оод, препоръчана фирма за ерозиране софия, препоръчана фирма за заваряване софия, препоръчана фирма за нестандартни метални изделия, препоръчана фирма за пресоване софия, препоръчана фирма за термообработка софия, препоръчана фирма за фрезоване и струговане, препоръчана фирма за шлайфане софия, производство на високоволтови контактни оси, производство на дюзи за пясъкоструйни апарати, производство на изправящи твърдосплавни дюзи, производство на изтеглящи твърдосплавни дюзи, производство на контактни системи, производство на металокерамични контакти, производство на нестандартни метални изделия, производство на различни видове матрици, твърдосплавни контакти пропити с мед, твърдосплавни контакти пропити със сребро, термохимически обработки на метали, фирма с опит в областта на металокерамиката, фирма с опит в областта на металообработката, фрезоване и струговане софия

Информация

Контакт - Т ООД е фирма със седалище град София, ул. Стар Лозенски път 28.

 

Основана е през 1996 г. и е специализираща в сферата на металообработката.

 

Машините на компанията включват стругове, фрези, преси, шлайф машини, обемни и нишкови ерозийни машини, вакуумна пещ, пещи за термична обработка и др.

 

От създаването си Контакт-Т специализира в областта на металокерамиката. Основната дейност е избработка на машинни детайли, електрически високоволтови контакти и инструменти от твърда сплав за промишлеността и електротехниката.

 

Фирмата също така е водещ производител на металокерамични контакти и контактни системи за прекъсвачи високо напрежение. Доставя от тях за "АББ Авангард"и "ППМЕО" в гр. Севлиево, "Елпром Хеви Индъстрис" в гр. София, частично НЕК и други компании в този бранш.

 

Други важни групи от продукцията включват металокерамични изделия с конструкционен характер като матрици, щанци, пресформи, заваръчни контакти за многоточкови машини, изправящи и изтеглящи дюзи за производство и калиброване на електроди и други. Сред основните клиенти са "Електроди", "Промстрой", "Главболгарстрой", "Крипс" и част от военните заводи.

 


Производствен отдел
Борислав Маринов - 0896495998


Админстративен отдел
Марина Василева - 0885885909

 

 

 Работно време:
от понеделник до петък - 8:30-17:00ч.
събота и неделя - почивни дни

Контакти

Контакт -Т ООД

София, ул. Стар Лозенски път 28
0896495998, 0885885909