BGRegistar.com

Контакт -Т ЕООД - Услуги

Услуги

Услуги

Контакт - Т ЕООД предлага на българския пазар следните услуги:

 

 

  • МЕТАЛОКЕРАМИКА

Фирмата произвежда различни видове твърдосплавни дюзи, контактни плочки, отрезни и гилотинни ножове. Твърдите сплави са композиция от няколко компонента. При тях са съчетани голямата твърдост и износоустойчивост на трудно топими съединения (най-често карбиди на волфрама, титана, молибдена, ванадия, тантала, ниобия и др.) с пластичността на връзката (кобалт, никел, желязо).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ФРЕЗОВАНЕ И СТРУГОВАНЕ

Фирмата разполага с различни видове стругове и фрези. Специализирани сме в изработката на валове, фланци, поасони, втулки и др. Струговаме спирачни дискове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ШЛАЙФАНЕ

Разполагаме с машини за  цилиндрично и плоско шлайфане. Извършваме шлайфане на различни видове метални детайли, шлайфане на глава на двигател. Шлайфане и полиране на метални повърхности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ЕРОЗИРАНЕ

Фирмата разполага с машини за нишково и обемно ерозиране. Чрез ерозирането се обработват детайли със сложна форма и голяма твърдост. Изработване на поансони, матрици, шлици и др.

 

 

  • ЗАВАРЯВАНЕ

Фирмата има различни видове заваръчни апарати, с които извършваме заварки на черни и цветни метали. Също извършваме и запояване с различни видове припой.

 

 

  • ТЕРМООБРАБОТКА

Фирмата разполага с няколко пещи за термообработка. Извършваме цементация, закаляване, отвръщане на детайли.

 

 

 

 

 

Контакти

Контакт -Т ЕООД

София, р-н Средец, ул. Граф Игнатиев 74, ет. 4
029876930
0888414889
029876930