BGRegistar.com

КОНСУЛТАНТСКА КЪЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА ДАРБИ

Информация

КОНСУЛТАНТСКА КЪЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА ДАРБИ

Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” е образователна институция, която  повече от 16 години работи за развитието на различни възможности за професионална квалификация както на млади хора, така и на вече утвърдени професионалисти. „Дарби” предлага езикови курсове и ваканции в България и чужбина, кандидатстване в средни бординг училища в чужбина, както и възможности за кандидатстване в университети в чужбина.

 

Част от образователна институция „Дарби” са и първия колеж за английско средно образование Darbi College, както и езиковия департамент към училището, които вече се утвърди като лидер в подготовката на международните сертификати по английски език IELTS и TOEFL. Darbi College е единственото училище за средно образование в България, което предлага подготовка за кандидатстване за специалност Медицина в чуждестранни университети.

 

От 2010 г. към семейството на Дарби се присъединиха и Бизнес гимназия и колеж „Евростандарт”, който дават възможност за специализирана диплома и квалификационни курсове в сферата на Икономиката, Банковото дело, Графичния дизайн и Компютърната графика.

 

Адрес на офис:

гр. Варна

ул. Добри Чинтулов 14

Телефон: 052 63 20 01

Email:  officevarna@darbi.eu

Интернет сайт: www.darbi.eu

Контакти

КОНСУЛТАНТСКА КЪЩА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА ДАРБИ

София, Площад Света Неделя 4, ет. 5