BGRegistar.com

КОНСТРУ МАТ - 2000 ООД

Информация

КОНСТРУ МАТ - 2000 ООД

Констру Мат - 2000 ООД е създадена през 2000 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Занимава се с внос и търговия на материали за сухо строителство, окачени тавани, топло и звукоизолации.

 

Директен вносител и дистрибутор на наложили се вече на пазара марки - Knauf - системи за сухо строителство, Ursa - стъклена изолационна вата за промишлеността и строителството и топлоизолационен материал от екструдиран полистирол, Rockwool Denmark - минерална вата за строителството и промишлеността, OWA - окачени минералфазерни тавани от Германия, Knauf Insulation - минерална вата за строителството и промишлеността, Atiskan - смеси за сухо строителство.

 

Констру Мат - 2000 ООД притежава една от най - големите складови бази в град Варна, където се предлагат над 1000 артикула, в това число всички необходими консумативи, крепежни елементи и шпакловки за сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна изолация.

 

Тези материали са една съвременна технология с все по - широко приложение в строителството. Те заместват традиционните бавни и мокри процеси, осигуряват пожарозащита, топло и звукоизолация на обектите и придават един модерен дизайн на вътрешния интериор на сградите.

 

Все по - широкото им търсене, доведе до разрастване на фирмата и откриване на складови бази в градовете София, Велико Търново и Русе.

 

Фирмата разполага със собствени товарни автомобили, с които извършва доставки до клиентите в цялата страна.

 

Разполага с дистрибуторска мрежа, чието огромно предимство е директната връзка с доставчиците, което дава възможност за предлагане на конкурентни цени на пазара.

 

Фирмата разполага с монтажни групи от добре подготвени и обучени специалисти. Умело ръководени от технически ръководители, изпълняват и най - сложните решения на клиенти, архитекти и дизайнери. Доказателство за това са обекти във Варна и страната, в които фирмата е участвала с доставка и монтаж на материали за сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна изолация.

Контакти

КОНСТРУ МАТ - 2000 ООД

Варна, ПЗ Метро, ет.4 , офис №1
052748555
0888327287