BGRegistar.com

КОМ - ТРАК ООД

Информация

КОМ - ТРАК ООД

Фирма Ком - Трак ООД е със седалище село Войводиново, Област Пловдив.

 

Развива своята дейност в областта на транспота. Занимава се с доставка на камиони, самосвали, селскостопанска и строителна техника по поръчка.

 

Фирмата се е  наложила, като една от най - добрите и водещи фирми в този бранш в България.

 

Ком - Трак ООД се занимава с ремонт на товарни автомобили, рециклиране, доставка и продажба на части нови и втора употреба. Фирмата има складови наличности от всички видове резервни части - нови и втора употреба, за всички модели камиони, автобуси и строителна техника. Работи и по заявка на клиента, с доставка до три работни дни.

 

Фирма Ком - Трак ООД разполага със собствена база, с обща работна площ над 30000 квадратни метра, която се намира в село Войводиново. В сервизната база, се предлагат следните услуги :

 

  • ремонт на двигателиремонт на скоростни кутии
  • ремонт на диференциали
  • оборотни отремонтирани двигатели
  • подмяна на рецеклирани двигатели и скоростни кутии
  • тенекеджийски и бояджийски услуги
  • диагностика на всички видове товарни автомобили.

 

Фирмата има складова база, която е обособена за поддържане на наличности от авточасти за различните видове и модели техника.

 

Основен приоритет на Ком - Трак ООД е доброто качество на предлаганите услуги, като фирмата винаги се е стремяла клиентите да бъдат обслужени бързо и прецизно от екипа професионалисти, работещи тук и допринасящи за доброто име на сервиза.       

Контакти

КОМ - ТРАК ООД

Войводиново, бившия двор на ЖСК
031012343
0887818888, 0888827777