BGRegistar.com

Комплекс Св. Георги - Камбаните

Информация

Информация

 

ЗА КОМПЛЕКСА


"Свети Георги Победоносец" е жилищен комплекс, проектиран да бъде качествено различно място за живеене. Място, където ще намерите комбинация от сигурност, хармония и спокойствие, рецептата за перфектен начин на живот. В нашата общност можете напълно да се насладите на вечери и уикенди със семейство и близки познати. Това е място за създаване на спомени, които ще бъдат за цял живот.


НАШИТЕ КЪЩИ


Проектът "Свети Георги Победоносец" включва 18 къщи с класически дизайн, съчетаващи най-добрите европейски и американски архитектурни елементи. Нашите къщи се предлагат са с различни етажни планове и квадратури. Клиентите могат да избират от жилища с 3, 4 и 5 спални. Повечето от домовете имат отделни студиа, които могат да се използват като стая за гости, домашен офис, домашен фитнес, библиотека - възможностите са безкрайни. Някои от имотите са оборудвани със собствен СПА център със сауна и хидромасажна вана, които осигуряват на жителите най-добрите възможности за домашен отдих.
Всички домове са подобрени от професионално озеленени дворове, идеални за вечеря навън, барбекю или просто релаксиращи сред спокойните зелени места. В някои от дворовете има малки езера, заедно с открити площатки перфектни за семейни вечери.


КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ


Имаме различни къщи, които да предложим. Както за продажба, така и за под наем. За да научите повече, моля, посетете нашия уеб сайт www.svetigeorgi.eu или се свържете с нашия офис на: +359 894 888 999 всеки ден от 9:00 до 20:00 часа

 

Контакти

Комплекс Св. Георги - Камбаните

Панчарево, м-т Детски град
0894888999