BGRegistar.com

КОМАНДОС - АС ЕООД

Информация

КОМАНДОС - АС ЕООД

Командос - АС ЕООД е създадена през 2002 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

Фирмата се занимава с охранителна дейност. Командос - АС ЕООД предлага лична охрана на физически лица, физическа и техническа охрана на имущество на физически и юридически лица, охрана на мероприятия, охрана на ценни пратки и товари. За извършването на тази своя дейност фирмата притежава лиценз.

 

За кратко време фирмата се утвърждава, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана заради името, което вече си е изградила. И именно Командос - АС ЕООД е източник на сигурност и спокойствие, със своевременната и точна намеса при възникване на екстремни ситуации.

 

Фирмата изгражда структури и офиси в цялата страна и своевременно се нарежда в челната тройка на охранителния пазар.

 

Командос - АС ЕООД наема изявени личности, които притежават потенциални възможности за израстване в професионалната си кариера, като постоянно ги подкрепя в стремежа им да повишават знанията и уменията си.

 

Командос - АС ЕООД извършва пълен инженеринг по осигуряването на обекти от всякакво естество със сигнално - охранителна, пожаро - известителна и пожаро - гасителна техника, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и реагиращи на получените сигнали патрули с МПС. Използва се най - съвременна техника, включително и такава за контрол, кодиране и предаване на данни по радиоканал, производени отфирми, които са световни лидери в тази област. 

 

Дейности:

 

     -  Физическа въоръжена и невъоръжена охрана на обекти.

     -  Охрана на ценни пратки и общоопасни материали.

     -  Персоналнa охранa.

     -  Охрана с технически средства – СОТ.

     -  Комплексно охранително обслужване на общини.

     -  Оперативно осигуряване на охранителната дейност.

Контакти

КОМАНДОС - АС ЕООД

София, общ. Възраждане, ж.к. Зона Б - 5, бл. 9, вх. А
028220303