BGRegistar.com

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО КАЛАС - Салони за красота Callas

Салони за красота Callas

 

 

Центърът за красота Callas Beauty се грижи за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти повече от 10 години.


През 2008 г. отваря врати за да посрещне първите си клиенти и новооткритото студио Callas Relax.


Клиенти на салоните за красота Callas са както много бизнес дами и господа, така също и желаещите да поддържат своя перфектен външен вид.


Местоположението им в центъра на град София ги прави удобни и за работещите в района служители на банки, министерства, кантори, офиси и други.


В салоните за красота Callas работят високо квалифицирани и компетентни специалисти, с богат опит готови да консултират своите клиенти относно правилната грижа за косата, подходящата за тях прическа и грим.


Екипът е съставен от професионалисти - козметолог, 3-ма козметици, 7 стилист-фризьори, колористи, 3-ма специалисти в маникюр и педикюр, кинезитерапевт, професионален гримьор и други.


В приятна и релаксираща обстановка, екипът от специалисти ще Ви помогнат да постигнете желания ефект, да сте неустоими във всеки един момент от Вашето ежедневие.


В забързаното ежедневие, изискванията за перфектен външен вид на съвременния българин стават все по - високи.


Всеки желае да бъде прекрасен, изящен но преди всичко - винаги различен, с привлекателен външен вид. Доверявайки се на салоните за красота Callas, всеки от Вас ще се превърне в истинско украшение на всяко събитие.


Отношението на професионалистите към всеки, прекрачил прага на салона е като към VIP клиент, защото няма по-добра реклама от доволния клиент.

 


Управител на салони Callas е г-жа Здравка Дамянова, специалист по медицинска козметика.

 


Салоните за красота Callas предлагат разнообразие от богата гама процедури и услуги за вашата красота на приемливи цени, заповядайте!

 

 

Контакти

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО КАЛАС

София, ул. Цар Шишман 26
029804229, 029808329
0899849090