BGRegistar.com

КЛУБ PLAYGROUND

Информация

КЛУБ PLAYGROUND


Playground е най - модерната верига увеселителни центрове в България - в Mall Varna, The Mall - София и Mall Galleria - Бургас.

 

Playground предлага изключително успешен микс от развлечения с различен характер за потребители на различни възрасти.  

 

Зад успеха на Playground стои иновативният подход на компанията Интерсервиз Узунови АВ, който получи признание и награда за най - успешна нова концепция за забавления от форума на Балканското изложение за развлечения и игри - BEGE Expo 2010. Компанията е ексклузивен дистрибутор на SEGA Amusements Europe.

 

Възможностите за развлечения, игра и прекарване на свободно време са развити в една изключително стилна среда.

 

Клуб Playground се намира в MОЛ Варна и е разположен на повече от 2000 квадратни метра. Идеално място за отпразнуване на рожденния ден на вашето дете. Клуба разполага с най - модерния AMF Боулинг в България, който е оборудван с 4 детски писти, които са подходящи за деца до 9 годишна възраст. Освен това заведението е добре известно и със своите модерни видео и аркадни игри.

 

Playground e най - доброто място за развлечения и разтоварване. Дава възможност на всеки човек на всяка възраст да се забавлява, да се почувства победител или да се отпусне в приятната атмосфера на заведението. Разнообразието от игри гарантира, че в Playground никога не е скучно. Интересните турнири и музикални партита събират всички заедно в едно - усещането, че тук ти е приятно.

 

Playground разполага и с модерно оборудван боулинг и билярдна зала, както и спортен бар. Тук феновете могат да гледат любимия спорт на огромни екрани, разположени в цялото заведение, докато самите те играят.

 

В Playground можете да се забавлавяте, играейки боулинг, билярд, най - новите аркадни игри - OutRun 2 super deluxe, Deadstorm Pirates, Tank! Tank! Tank!, Dance Dance Revolution, UFO Stomper, Guitar Hero и много други.

 

Да се наслаждавате, играейки на Playstation3 на 65-инчови монитори и невероятен звук, да се впуснете в дълбините на океаните, да летите в космоса, да препускате отвъд границите на въображението с помощта на най-модерното 4D кино в България.

 

Или просто да опитате невероятните коктейли, които се предлагат тук. В Playground всеки, независимо от възрастта си, ще намери своя начин да се забавлява.

 

Playground - другото име на забавлението.

Контакти

КЛУБ PLAYGROUND

Варна, бул. Вл.Варненчик № 186, МОЛ Варна, ет.3, офис Узунов
0885997080, 0887836714