BGRegistar.com

Климат Инженеринг ЕООД

ветрогенератори, климат инженеринг, климат инженеринг еоод, климатизация и вентилация, метални съоръжения и оборудване, мониторинг на температура и влажност, монтаж на електро табла, монтаж на метални съоръжения, нестаднартни хладилни съоръжения, нестандартни хладилни съоръжения, продажба на нестаднартни хладилни съоръжения, продажба на неутрални съоръжения, продажба на термоизолирани шкафове, продажба на хладилни съоръжения, проектиране и изграждане на сглобяеми къщи, проектиране и изграждане халета, проектиране складови и промишлени халета, производител на комуникационна апаратура, производство на неутрални съоръжения, производство на сглобяеми хладилни камери, производство на термоизолирани шкафове, производство на хладилни съоръжения, пълен хладилен сервиз софия, сглобяеми къщи, сглобяеми хладилни камери, системи за измерване на влажност, системи за контрол на влажност, складови и промишлени халета, термо изолирани шкафове

Информация

ЗА НАС

КЛИМАТ ИНЖЕНЕРИНГ логоКлимат Инженеринг ЕООД е еднолично дружество, учредено през 2006 г. със седалище и адрес на управление град София.

 

Обхватът на дейност включва производствена, инженерингова и търговска дейност в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

 

Производствената си дейност фирмата стартира през 2006 г. с производството на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация, както и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции - сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и други.

 

През 2010 г. дейността е насочена основно в производство и монтаж на сглобяеми хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, на нестандартни хладилни съоръжения и складови хладилни шкафове, както и съоръжения по конкретни задания на клиентите.

 

Климат Инженеринг ЕООДПрез 2013 г. Климат Инженеринг стартира работа по:

 

Изграждане на енергоефективни системи;

Утилизация на отпадната топлина от хладилните машини;

Соларни системи за топла вода;

Малки фотоволтаици и ветрогенератори;

Изграждане на водопроводни и отоплителни системи.

 


В ход е представянето на пазара на пасивна интелигентна къща с всички необходими модерни системи за осигуряване на автономност.

 

В дружеството работи екип от висококвалифицирани специалисти, изцяло отдадени на работата си.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Климат Инженеринг предлага продукти и услуги на достъпни и конкурентни цени.

 

Стремежът на компанията е да предложи цялостни, качествени индивидуални решения, съобразено спецификата на обекта, с желанията на клиента и със съвременните европейски изисквания.

 

Офис и Производствена база

 

Офис: 1220 / гр. София,  ул. Свободна, бл. 229

 

Производствена база: 1220 / гр. София,  ул. проф. Иван Георгов № 1-Б

 

Tel: 0888 58 60 94

Email: klimat@abv.bg

 

За повече информация моля постете нашия сайт, или фейсбук профил.

 

Контакти

Климат Инженеринг ЕООД

София, ул. проф. Иван Георгов № 1-Б
0888586094