BGRegistar.com

Климат Инженеринг ЕООД

качествен монтаж на електро табла, качествен монтаж на метални съоръжения, качествен монтаж на сглобяеми хладилни камери, качествен сервиз на хладилни съоръжения, качествена професионална хладилна техника, климат инженеринг, климат инженеринг еоод, климатизация и вентилация, малки фотоволтаици и ветрогенератори, препоръчана фирма за енергоефективни системи, препоръчана фирма за сушилни камери, препоръчана фирма за хладилни камери, препоръчана фирма за хладилни складове, препоръчана фирма за хладилни съоръжения, продажба на нестандартни хладилни съоръжения, продажба на нестандартни хладилни шкафове, продажба на неутрални съоръжения, продажба на термоизолирани шкафове, продажба на хладилни съоръжения, проектиране и изграждане на сглобяеми къщи, проектиране и изграждане на халета, проектиране на складови и промишлени халета, производител на комуникационна апаратура, производство на нестандартни хладилни шкафове, производство на неутрални съоръжения, производство на сглобяеми хладилни камери, производство на термоизолирани шкафове, производство на хладилни съоръжения, пълен хладилен сервиз софия, фирма за изграждане на енергоефективни системи

Информация

ЗА НАС

Климат Инженеринг ЕООД, София - сглобяеми хладилни и термо конструкцииКлимат Инженеринг ЕООД е българска компания учредена през 2006 г. със седалище и адрес на управление град София. 

 

Фирма с доказано име, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бизнеса, включващ производствена, инженерингова и търговска дейност в областта на професионалната хладилна техника, пенополиуретановите изолации, сглобяемите термоизолирани конструкции и изграждането на сглобяеми сгради.

 

Климат Инженеринг е един от водещите производители на хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми, търговски хладилни витрини, хладилни шкафове и хладилни ракли с пенополиуретанова изолация, както и производството на сглобяеми термоизолирани конструкции - сглобяеми къщи, павилиони, фургони, халета и други.

 

Развивайки се през годините, дружеството насочва дейността си основно в производство и монтаж на сглобяеми хладилни камери за средни и ниски температури с различни обеми. 

 

Производственото портфолио включва и изработка на нестандартни хладилни шкафове и съоръжения по конкретни задания на клиентите, както и изпълнение на отоплителни, вентилационни и водопроводни инсталации.

 

Климат Инженеринг ЕООД, София - соларни системи и фотоволтаициПрез 2013 г. Климат Инженеринг стартира работа по:

 

- Изграждане на енергоефективни системи;

 

- Соларни системи за топла вода;

 

- Малки фотоволтаици и ветрогенератори;

 

- Утилизация на отпадната топлина от хладилните машини;

 

- Изграждане на водопроводни и отоплителни системи.

 

 

Стабилно стъпила на пазара, Климат Инженеринг се стреми да предложи цялостни индивидуални решения, съобразно желанията на клиентите, спецификата на обектите и съвременните европейски изисквания.

 

Фокусирайки дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност, благодарение на богатия си опит и прецизна работа, Климат Инженеринг се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Разполага с висококвалифицирани експерти с богат опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Дружеството се представлява от г-н Кирил Видолов в качеството на Управител.

 

Контакти

Климат Инженеринг ЕООД

София, ул. Проф. Иван Георгов № 1Б
0888586094

Климат Инженеринг ЕООД

София, ул. Проф. Иван Георгов 1Б
0888586094