BGRegistar.com

Климакомплект ЕООД

доставка и монтаж на климатици стара загора, качествена климатична техника стара загора, климакомплект еоод, климакомплект еоод стара загора, климакомплект стара загора, климатици на атрактивни цени, климатици на атрактивни цени стара загора, климатична техника на атрактивни цени, климатична техника стара загора, лидер в хладилна и климатична техника стара загора, монтаж на битови климатици стара загора, монтаж на климатици стара загора, най добрите климатици в стара загора, нови климатици daikin стара загора, оторизиран дистрибутор на климатици стара загора, поддръжка и сервиз на климатици стара загора, предпочитана фирма за климатици стара загора, препоръчана фирма за климатици стара загора, продажба на климатици fujitsu стара загора, профилактика на климатици стара загора, профилактика на хладилна техника стара загора, сервиз и гаранционно обслужване на климатици, сервиз на климатици стара загора, сервиз на климатична техника стара загора, сервиз на хладилна техника стара загора, температурни хладилни камери стара загора, тунели за шоково размразяване, тунели за шоково размразяване стара загора, утвъдени марки климатици стара загора, утвърден лидер на климатична техника стара загора, утвърден лидер на хладилна техника стара загора, японски хиперинверторни климатици стара загора

Информация

Информация

 КЛИМАКОМПЛЕКТ ЕООД, Стара Загора - хладилна и климатична техника

 
КЛИМАКОМПЛЕКТ ЕООД е българска компания, учредена през 1994 год. със седалище град Стара Загора.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в изграждането на обекти в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Специализирана в доставка и монтаж на хладилна и климатична техника.

 

Оторизиран дистрибутор на марките DAIKIN Japan, FUJITSU Japan, CHIGO PRC.

 

КЛИМАКОМПЛЕКТ предлага съоръжения за климатизация на битови, офис и производствени помещения. Изпълнява централна климатизация на хотели и бизнес сгради на утвърдени марки климатици Дайкин, Фуджицу, Митсубиши, Чиго и други.

 

Изгражда промишлени средно и ниско температурни хладилни камери и тунели за шоково размразяване.


КЛИМАКОМПЛЕКТ е наложил се лидер в енергоспестяващите решения, предоставящ затворен кръг услуги включващ: консултация, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно обслужване, сервиз и профилактика на хладилната и климатична техника.


Екипът, зает в компанията е висококвалифициран, с дългогодишен опит в областта на климатична техника. Компетенти специалисти с професионални знания и умения, сертифицирани за работа с хладилни агенти, което гарантира качеството на предлаганите услуги.

 

В КЛИМАКОМПЛЕКТ  спазват максимата, че качеството не търпи компромиси.

 

Предоставя на своите клиенти и партньори утвъдени марки климатици и климатична техника на атрактивни цени.

 

Изпълнява поетите ангажименти и поръчки коректно, в уговорения срок.


Фокусира дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на КЛИМАКОМПЛЕКТ, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

Контакти

Климакомплект ЕООД

Стара Загора, кв. Казански, ул. Христо Ботев 4
042645021, 042649021
042649021