BGRegistar.com

КЛАС ОЛИО ООД

Информация

КЛАС ОЛИО ООД

КЛАС ОЛИО ООД е създадена през 2001 със седалище село Карапелит, област Добрич. Вече дванадесет години фирмата е една от водещите в хранително - вкусовата индустрия, добре позната на българския пазар.

 

Основните дейности на дружеството са - изкупуване и преработка на маслодайни семена, производство на сурови и рафинирани масла, производство на съпътстващи продукти - шрот, мастни кисeлини и други, както и осъществяване на вътрешно и външнотърговска дейност с произвежданите от дружеството продукти.

 

Към момента компанията притежава производствен капацитет за преработка на 120 хиляди тона маслодайни семена - слънчоглед, рапица и соя. Благодарение на висококачественото си производство, Клас Олио успява да завоюва една от водещите позиции не само на българския, но и на европейския пазар.

 

Рафинираното олио, произведено от Клас Олио ООД, се отличава с високи показатели за качество и това прави продуктите на дружеството предпочитани от дистрибуторите и крайните потребители както на българския, така и на чуждестранния пазар.

 

Производствената база на Клас Олио ООД е разположена в сърцето на златна Добруджа, на площ  от 120 хиляди квадратни метра, като 16 хиляди са закритите площи. Производството се осъществява с най - модерни мощности в сферата на маслодобива.


С цел постигане на висококачествени крайни продукти дружеството е внедрило съвременно - технологични машини и съоражения, доставени от водещи в областта компании.

 

Дружеството разполага със собствен автопарк, който покрива изцяло нуждите на компанията.

 

Клас Олио ООД има изградени традиции в работата с водещи световни вериги, с лидери в областта на търговията с бързооборотни хранителни стоки. 

 

Контакти

КЛАС ОЛИО ООД

Карапелит, облaст Добрич, ул. Втора № 29
0882660800, 0886359935