BGRegistar.com

Кипро ООД

висококачествена щора сенник модел refleksol, висококачествени коркови продукти бургас, висококачествени чадъри bahama от кипро, високоустойчиви чадъри подходящи за ресторанти, високоустойчиви чадъри подходящи за хотели, вътрешни и външни ролетни щори от кипро, доставка и монтаж на гаражни врати бургас, доставка и монтаж на сенници и перголи бургас, доставка и монтаж на скрийн щори, доставка и монтаж на скрийн щори refleksol, доставка и монтаж на слънцезащитни съоръжения, доставка и монтаж на чадъри bahama, коркова къща кипро бургас, отлична слънцезащита с чадъри bahama, отлична слънцезащита със скрийн щори refleksol, отлична фасадна слънцезащита от кипро бургас, тенти и сенници от коркова къща кипро, фасадна слънце защита с щора сенник refleksol, фасадна слънцезащита от коркова къща кипро, фирма за слънцезащитни съоръжения бургас, чадъри bahama от кипро бургас, чадъри за заведения марка bahama, чадъри с най високо качество bahama, чадъри с немско качество марка bahama, чадърите bahama, щора сенник модел refleksol от кипро

Информация

Информация

 

Кипро ООД е фирма с доказано име, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бизнеса, с дейност фокусирана в доставка и монтаж на различни слънцезащитни съоръжения - вътрешни и външни ролетни щори от пвц и алуминий, сенници и перголи, високоустойчиви чадъри, подходящи за ресторанти, хотели и други.


Дружеството е част от специализираната търговска верига Коркова къща - България и предлага чрез собствения си магазин в гр. Бургас и онлайн в цялата страна пълната гама коркови продукти - подови настилки и паркети, стенни облицовки и технически корк за топлоизолации.


Разполага с висококвалифицирани експерти с богат опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност, специализирани в консултации, продажба и монтаж на най-съвременните иновативни средства за външна и вътрешна слънцезащита и дистанционното им управление, включително от мобилен телефон или таблет- чрез системата TaHoma Smart Hub.


Стабилно стъпила на пазара, Кипро ООД е в състояние да предостави цялостен дизайн и изпълнение на всяко открито пространство, обзавеждайки го с необходимите аксесоари, като го направи използваемо през цялата година.

 

Работни езици за консултации и поръчки освен български:

 

 • английски и немски на тел. 0878 801 130 - Prodan.Ivanov@kipro.bg

 

 • руски - 0878 802 324, Киро Проданов - kiprobg@gmail.com


Дружеството поддържа доброти партньорски отношения с водещи български и европейски производители: Corradi - Италия, Miba - Гърция, Selt - Полша, Bahama - Германия и други.


Фокусирайки дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност, благодарение на богатия си опит и прецизна работа, Кипро ООД се наложи и утвърди като уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Радва се на добър авторитет и постоянни клиенти от всички сектори на бизнеса, както и на стотици домакинства в Югоизточна България, в столицата и в други региони на страната.

 

Продукти и Услуги

 

Кипро ООД - слънцезащитни съоръженияРазвивайки се през годините Кипро ООД изгражда собствен стил на работа, като в обхвата на професионалната си компетентност включва всички технологични етапи при реализирането на различните дейности.

 

От 30 години успешно предлага различни слънцезащитни съоръжения:


Външни щори - Вертикални фасадни тип сенници Reflecsol


Вътрешни щори - Роло щори, Римски, Плисе, Двойна роло щора - Ден и Нощ, Дървени, Бамбукови, Вертикални и Хоризонтални/Венециански щори - огромно разнообразие от материали, цветове, начини на управление, функции и степен на защита, които изпълняват не само слънцезащитни функции, но са и част от интериора на помещението. Монтират се от вътрешната страна на прозореца са незаменими интериорни решения.


Тенти / Сенници - за тераси и балкони тип кошница, с падащо рамо и тенти Бокс; Градински тенти, Тенти за заведения и за зимни градини - широкоплощни и с чупещо рамо - различни модели, за чиито избор от решаващо значение са размерите, начина на функционирането им и мястото на закрепване, надеждността на механизмите, избора на плат и.т.н.

 

Кипро ООД извършва монтаж на гаражни врати, дограми и мрежи против насекоми. Работи основно с ПВЦ профили Trocal 5 и 6 камерни профили, но по избор на купувача и с други - устойчиви дограми с доказано добро съотношение между цена и качество.


УСЛУГИ

 

Консултации, визуализации, монтаж и монтажни операции, ремонтни и поддържащи дейности, финансиране, гаранции, извънгаранционно обслужване, гаранционни части и др.

 

Фасадни вертикални щори-сенници Рефлексол

 

 

Коркова къща Кипро - Бургас извършва доставка и монтаж на висококачествени скриин щори-сенници модел Refleksol.

 

Външната слънцезащита, която масово се използва по обществени сгради е доказан ефективен начин за преодоляване на проблемите с прегряването на прозорците и помещенията зад тях.

 

Тя служи като естествена климатизация и подобрява енергийната ефективност на всички сгради. Особено на такива с големи прозорци и витрини, нуждаещи се от естествена светлина - училища и детски градини, библиотеки и болници, офис сгради.

 

Постига ефективно засенчване на прозорците, но без затъмняване в помещението, от където има поглед навън, но не и навътре.

 

Основни предимства на тези вертикалните фасадни сенници изработени от специални, микроперфорирани платове са:

 

 • Ефективно спират слънчевата радиация с до 95%;
 • Предпазват работните места от ефекта на заслепяването;
 • Намаляват температурата в помещенията до 15 градуса без използването на климатични системи;
 • Елиминират парниковия ефект;
 • Дълъг експлоатационен живот - стъклофазерни нишки с PVC покритие върху специалните мрежести платове, алуминиева конструкция и надеждни ел. мотори;
 • Най-висок клас (В1) пожароустойчивост на платовете;
 • Могат да се програмират да работят самостоятелно, без нужда от човешко присъствие;
 • Много възможности за индивидуално оформление на фасадата – цветове, архитектурни елементи, начин на изпълнение;
 • Засенчване на големи прозорци - до 5 м ширина и до 4 м във височина;
 • Служат като бариера на прахови частици и насекоми;
 • Използването на цип-система гарантира устойчивост на вятър до 90 km/ч;
 • Без нужда от поддръжка - не изискващи почистване платове;
 • Уникална визия, която се запазва във времето при всякакви климатични условия;

 

Кипро ООД от 30 години доставя и монтира професионално различни слънцезащитни съоръжения. Предлаганите и монтирани в България вертикални сенници със цип-система за перманентно водене на плата са истинска високо ефективна иновация с европейско качество. Системата е изключително устойчива на вятър, a безшевните платове със стъклофазерна нишка и микроперфорация създават уникална визия – дават успокояващ поглед навън, но спират любопитни погледи навътре.


Този тип щори могат да направят излишни всички видове вътрешни засенчвания и пердета, които имат ред недостатъци - кратък живот, трудно ръчно управление, чести повреди, трудна поддръжка заради замърсявания и най-вече недостатъчна ефективност.


Предоставя се консултация относно продукта, сигурна и бърза доставка, както и квалифициран монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

 

Чадъри Bahama - за тераси, заведения и градински места за отдих

 

 

Кипро е представител за България на немския производител на чадъри с най-високо качество Bahama.

 

Чадъри Bahama - за тераси, заведения и градински места за отдих са един от най-разпространените свободностоящи слънцезащитни продукти, предвидени да издържат на екстремни външни условия и за многогодишна употреба.


Марката Bahama на производителя Becher Textil- & Stahlbau GmbH е мждународен символ за качество и ненадминати технически постижения в световен мащаб.

 

Bahama не е просто чадър за сянка, а здраво съоръжение за устойчиво решаване на проблеми при засенчването на търговски площи пред заведения, тераси и големи площадки или градински кътове за отдих. Изработва се по размери на клиента за всеки конкретен обект, с избор на модели и цветови решения. Закрепването е много просто и същевременно ефикасно, гарантиращо добро засенчване и сигурност при резки промени на времето.

 

Моделите Е 3030 - кръг с диаметър 3 м. например, покриват 7 кв.м., като издържат на вятър със скорост до 85 км/ч.

 

А модел Е 3125 - квадрат 2,5 м и покривна площ 6,25 кв.м. издържа на вятър до 95 км/ч.

 

Най-големите покриват до 23 кв.м. площ, като издържат на вятър до 55 км./час.

 

 

Контакти

Кипро ООД - Офис-Магазин Коркова къща

Бургас, к-с Изгрев, бл. 135, партер-юг
0878860248, 0877799305