BGRegistar.com

Кинтрейд EООД - Аеропласт

kintrade ltd, аеропласт, аеропласт с широчина на фолиото 2600 мм, бабъл фолио, кинтрейд, кинтрейд еоод, пликове и разделители от аеропласт, пликове и разделители от разпенен полиетилен, пликове от аеропласт по размер на клиента , препоръчан производител на бабъл фолио, препоръчан производител на защитни опаковки, препоръчан производител на опаковъчни пликове, препоръчана фирма за бабъл фолио, препоръчана фирма за пенополиетилен и аеропласт, продажба на фолио от разпенен полиетилен, производител на аеропласт, производител на пликове от пенополиетилен, производител на фолио на балончета, производител на фолио разпенен полиетилен, производство на bubble wrap, производство на аеропласт, производство на защитна опаковка, производство на защитни опаковки, производство на опаковъчни пликове, производство на пликове от пенополиетилен, производство на пукащо фолио, производство на фолио на балончета, разделители от аеропласт и пенополиетилен, фирма производител на аеропласт пловдив, фирма производител на бабъл фолио пловдив, фирма производител на пенополиетилен и аеропласт , фирма производител на пенополиетилен пловдив

Аеропласт

КИНТРЕЙД ЕООД

Аеропласт или аеробол или просто фолио на балончета е перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия - като се започне от електрониката, преминем през стъклените изделия, осветителните тела, мебелите, машиностроенето , селското стопанство и много други.

 

Видове Аеропласт :

 

  • Кинтрейд ООД - аеропласт, аеробол, фолиоДвуслоен

 

  • Трислоен

 

  • Каширан с пенополиетилен

 

  • Каширан с HDPE фолио

 

  • Каширан с алуминий

 

Предлага се в размер - ширина до 2,60 метра, дължината в една ролка стандартно е 100 л. метра с плътност - от 50 г./кв.м. до 150 г./кв.м. 

 

Размери за големината на балона:

 

  • малък балон диаметър 10 мм. и височина 4 мм.

 

  • голям балон диаметър 30 мм. и височина 12 мм.

 

 

Опаковъчни пликове и разделители

 

Кинтрейд ООД - опаковъчни пликове и разделители от аеропласт и разпенен полиетиленКинтрейд ЕООД произвежда и предлага опаковъчни пликове и разделители от аеропласт и разпенен полиетилен - сигурната защита при складиране и транспортиране на различни продукти - стъклени, керамични, метални, пластмасови и кожени изделия, за опаковане на автомобилни части и детайли.

 

Изработват се по размер зададен от клиента, като по този начин се оптимизира обема и себестойността на опаковката на изделието.

 

За опаковане на електроника и електронни компоненти Китрейд предлага специални антистатични (ESD) пликове и разделители.

Контакти

Кинтрейд EООД

Пловдив, бул. Цариградско шосе - местност Скобилица, на изхода на Пловдив посока Свиленград
032681413
032641439