BGRegistar.com

Кинтрейд EООД

kintrade ltd, аеропласт, аеропласт с широчина на фолиото 2600 мм, бабъл фолио, кинтрейд, кинтрейд еоод, пликове и разделители от аеропласт, пликове и разделители от разпенен полиетилен, пликове от аеропласт по размер на клиента , препоръчан производител на бабъл фолио, препоръчан производител на защитни опаковки, препоръчан производител на опаковъчни пликове, препоръчана фирма за бабъл фолио, препоръчана фирма за пенополиетилен и аеропласт, продажба на фолио от разпенен полиетилен, производител на аеропласт, производител на пликове от пенополиетилен, производител на фолио на балончета, производител на фолио разпенен полиетилен, производство на bubble wrap, производство на аеропласт, производство на защитна опаковка, производство на защитни опаковки, производство на опаковъчни пликове, производство на пликове от пенополиетилен, производство на пукащо фолио, производство на фолио на балончета, разделители от аеропласт и пенополиетилен, фирма производител на аеропласт пловдив, фирма производител на бабъл фолио пловдив, фирма производител на пенополиетилен и аеропласт , фирма производител на пенополиетилен пловдив

Информация

Кинтрейд EООД

Кинтрейд ЕООД - Пловдив

 

Кинтрейд EООД е българска компания основана през 1996 година със седалище град Пловдив.

 

Стартира дейността си с внос на полимери, а от 1998 година фирмата предлага на българския  пазар фолио от разпенен  полиетилен.

 

През 2004 година е  построен новият завод на Кинтрейд EООД за производство на разпенен полиетилен, който е първият такъв на територията на страната.

 

През 2006 година Кинтрейд EООД инсталира високотехнологична италианска линия за производство на аеропласт - Bubble Film.

 

Развивайки дейността си, през 2009 год. фирмата разшири производствената си база и стартира производството на пликове и разделители от разпенен полиетилен и аеропласт.

 

През 2017-та год. Кинтрейд инсталира и пусна в действие нова иновативна линия за производство на аеропласт с максимална широчина на фолиото 2600 мм., отговаряща на най-новите технологични въведения.

 

Приоритет в работата на команията е предлагане на продукти с най-доброто качество с цел задоволяване потребностите и изискванията на клиентите.

 

Развивайки дейността си, дружеството спазва нужните качествени характеристики, за да отговори на изискванията на крайните потребители.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Кинтрейд работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Контакти

Кинтрейд EООД

Пловдив, бул. Цариградско шосе - местност Скобилица, на изхода на Пловдив посока Свиленград
032681413
032641439