BGRegistar.com

Кинтрейд EООД

аеропласт, бабъл фолио, кинтрейд eоод, пликове и разделители от аеропласт, пликове и разделители от разпенен полиетилен, пликове от аеропласт по размер на клиента , продажба на фолио от разпенен полиетилен, производител на аеропласт, производител на пликове от пенополиетилен, производител на фолио на балончета, производител на фолио разпенен полиетилен, производство на bubble wrap, производство на аеропласт, производство на защитна опаковка, производство на защитни опаковки, производство на опаковъчни пликове, производство на пликове от пенополиетилен, производство на пукащо фолио, производство на фолио на балончета, разделители от аеропласт и пенополиетилен, фирма производител на аеропласт пловдив, фирма производител на бабъл фолио пловдив, фирма производител на пенополиетилен и аеропласт , фирма производител на пенополиетилен пловдив

Информация

Кинтрейд EООД

Кинтрейд ЕООД - фолио разпенен полиетилен, аеропласт, аеробол

 

Кинтрейд EООД е българска комания основана през 1996 година със седалище град Пловдив.

 

Първоначално фирмата се занимава с внос на полимери.

 

От 1998 година фирмата предлага на българския  пазар фолио от разпенен  полиетилен.

 

През 2004 година е  построен новият завод на Кинтрейд EООД и оттогава фирмата произвежда фолио разпенен полиетилен. Заводът е първият такъв на територията на страната.

 

През 2006 година Кинтрейд EООД инсталира високотехнологична италианска линия за производство на аеропласт - Bubble Film.

 

Аеропласт или аеробол или просто фолио на балончета -  перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия като се започне от електрониката, преминем през стъклените изделия, осветителните тела, мебелите, машиностроенето, селското стопанство и  други.

 

Видове Аеропласт - двуслоен, трислоен, каширан с пенополиетилен, каширан с HDPE фолио, каширан с алуминий.

 

Предлага се в размер - ширина до 2,60 метра, дължината в една ролка стандартно е 100 л. метра с плътност - от 50 г./кв.м. до 150 г./кв.м. 

 

Пенополиетиленът е високо ефективен и технологичен топло и звукоизолационен материал, който се произвежда и предлага от Кинтрейд EООД.

 

Разпененият полиетилен е добър шумоизолатор, притежава топлоизолационни качества съпоставими с тези на експандирания полистирен и е удобен за работа, тъй като е с разнообразни дебелини и е далеч по - еластичен от останалите топлоизолационни материали.

 

Кинтрейд EООД произвежда следните видове фолио разпенен полиетилен :

 

1 мм - подходящ за опаковане на различни видове и габарити мебели, техника и други.

 

2 мм - използва се за подложка под ламиниран паркет, паркет от масив, както и за опаковане.

 

3 мм - използва се при по неравна замазка на помещението за подложка на ламиниран и масивен паркет, както и за опаковане на мебели.

 

5 мм - използва се за подложка на паркет при изключително неравни замазки и за фуги между бетонни настилки.

 

5, 10, 15 мм се използват за изолиране на въздуховоди при климатични инсталации.

 

Контакти

Кинтрейд EООД

Пловдив, бул. Цариградско шосе - местност Скобилица, на изхода на Пловдив посока Свиленград
032681413