BGRegistar.com

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ АД - Инвестиции

Инвестиции

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ АД

Най - важно за една успешно развиваща се компания са разрастването и инвестициите, които прави.

 

КИА Моторс България АД се е наложила и утвърдила на българския пазар, като лоялен и коректен партньор.

 

През 2012 година дружеството заедно със свои партньори инвестира в изграждането на нов, модерен автоцентър.

 

КИА Моторс България АД, Субару Моторс ООД, Б.Л.Лизинг АД и Юръпкар България са партньорски компании, чиято основна дейност е покупко - продажба, финансиране, отдаване на автомобили под наем, както и сервизиране на автомобили. Приоритетна цел е предлагането на комплексна услуга свързана с предоставянето, финансирането и обслужването на автопарка на клиенти за максимално улесняване на тяхната дейност.

 

През 2012 година партньорските дружества КИА Моторс България АД, Субару Моторс ООД, Б.Л.Лизинг АД и Юръпкар България направиха символична първа копка на нов търговско - сервизен комплекс, съобразен с най - модерните стандарти в автомобилния бранш и изисквания за корпоративна идентичност.

 

Новият, модерен автоцентър ще бъде изграден на бул. Цариградско шосе в посока излизане от София, между кръстовището с ул. Димитър Пешев и моста над река Искър, срещу Горублянско Ханче. 

 

Сградата ще е на четири нива - сутерен и три надземни етажа.

 

Предвидени са паркоместа - общо 120 като 49 от тях ще са разположени на покривната част, обособена за паркинг с усилена настилка за движение на колите, съчетана с тревни площи.

 

Сутеренната зона е предназначена за сервизни дейности включващи тенекеджийно и бояджийно отделение със зона за изчакване на автомобили и складове към тях, склад за авточасти и автомобилни гуми.

 

На първия етаж ще са разположени автосервиз с приемно отделение, зона за изчакване на автомобили, авто - мивка със зона за прием и комуникация, пункт ГТП.

 

Автосалоните на КИА и Субару с търговски офиси за обслужване на клиенти са на същото ниво.

 

На втори и трети етаж са локализирани административните офиси на компаниите, както и заведения за хранене. 

Контакти

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ АД

София, р-н Лозенец, Симеоновско шосе № 4а, ет. 3
029628402, 029628403, 070014777