BGRegistar.com

КЕМСТИЙЛ ЕООД

Информация

КЕМСТИЙЛ ЕООД

Фирма Кемстийл ЕООД е основана през 1997 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на търгорията.

Занимава се с търговия на метални отпадъци и всички видове опаковки на територията на страната. Постепенно се утвърждава като една от водещите фирми в търговията със скрап.

 

Дружеството има лиценз за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от 2007 година. Компанията има изгарени бази в цялата страна.

Базите се намират в  :

     -  София

     -  Русе

     -  Кърджали

     -  Крумовград

     -  село Комарево, Плевен.

 

Дружеството изкупува отпадъци от черни и цветни метали от различни предприятия и фирми и ги транспортира и складира в своите бази.

Фирма Кемстийл ЕООД разполага с разнообразна техника, която е необходима за обработката и транспорта на металните отпадъци и стъклените опаковки.

 

Кемстийл ЕООД е един от основните доставчици на метални отпадъци /скрап/ за Стомана Индъстри АД.

 

Компанията осъществява износ на метални отпадъци /скрап/ основно за Гърция и Турция с кораби от пристанища Бургас и Варна.

 

Дружеството съвместно с Екопак България АД извършва събиране, сортиране и механична обработка на отпадъци от стъклени опаковки. Тази дейност се осъществява в база Верила, намираща се в село Равно поле, където е пусната в експлоатация инсталация за преработка на стъклени опаковки, една от малкото на територията на страната.

 

Кемстийл ЕООД извършва търговия с листова ламарина, бетонно желязо, корабна ламарина и профилно желязо.   


  

Контакти

КЕМСТИЙЛ ЕООД

София, ул. Банат 10
029622256
0894406746