BGRegistar.com

Квинс-Арго ЕООД

Информация

Квинс-Арго ЕООД

Квинс Арго ЕООД с. Козма презвитер

Квинс-Арго ЕООД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град Лозница.

 

Правоприемник на Квинс - Арго и С-ие СД с обхват на дейност в областта на селското стопанство.

 

Утвърдила и наложила се компания с дългогодишен опит в производството и предлагането на висококачествени яйца за консумация.

 

През 1996 година фирмата отвори своята първа ферма в село Буйново, община Търговище, с площ от 13756 декара, включваща две халета с капацитет 39600 броя кокошки носачки.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата Квинс-Арго ЕООД да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции и извън границите на страната.

 

Разрастването на дейността, наложи преустройство и модернизация посредством изградаждането на нова, модерна ферма за стокови носачки отговаряща на всички изисквания на европейския съюз.

 

През 2012 година, Квинс-Арго ЕООД откри втора ферма в село Козма презвитер, община Омуртаг, намираща се на 13 километра от град Търговище на главен път София - Варна по посока София.

 

Фермата е построена по изцяло модерен дизайн, снабдена с последно поколение техника за отглеждане на кокошки носачки в уголемени клетки на фирма BIG DUTCHMAN и машина STAALKAT за събиране, овоскопиране, сортиране, маркиране и опаковане на яйца на фирма SANOVO.

Kвинс - Арго и С-ие СДОт 2012 година компанията е собственик и на ферма в град Поморие, област Бургас, намираща се в местността Хонят. Фермата е с капацитет 33940 броя кокошки носачки. Технологията на отглеждане е подова в закрити помещения или така наречената волиерна система, която се изразява в липсата на отделни клетки, птиците се движат свободно по всички етажи, включително и по пода на помещението. 

 

От основаването си до днес, Квинс-Арго ЕООД e компания изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

 

Централен офис


с. Козма презвитер, Стопански двор

 

тел.: 0899937779

e-mail: kvins@abv.bg

Контакти

Квинс-Арго ЕООД

Презвитер Козма, обл. Търговище, главен път София - Варна
0899937779