BGRegistar.com

Ка Консулт - 04 ООД

бързи оценки за енергийна ефективност, екипи за обследване за енергийна ефективност, екипи за сертифициране на сгради софия, ка консулт, ка консулт 04, ка консулт 04 оод, ка консулт 04 оод софия, компетентни консултантски от специалисти софия, компетентни консултации данъци и право софия, компетентни консултации и данъчна защита софия, компетентни счетовдни консултации софия, консултантски услуги в област счетоводство софия, консултантски услуги в строителството софия, консултантските услуги за енергийна ефективност, консултации в област строителство софия, консултации по правни проблеми в строителството, консултации по проблеми на зут софия, надеждни оценки за енергийна ефективност, оценки за енергийна ефективност софия, предпочитана консултантска фирма софия, препоръчана консултантска фирма софия, специализирани консултантски услуги софия, специализирна консултантска фирма софия, фирма за консултантски услуги софия, фирма за обследване на енергийна ефективност, фирма за сертифициране на сгради софия, фирма за строителен надзор в софия, фирма за счетоводни консултантски услуги софия

Информация

Ка Консулт - 04 ООД

Ка Консулт - 04 ООДКа Консулт - 04 ООД е лидер на пазара с богат опит в областта на консултантските услуги сързани със счетоводство, данъци и правото, строителен надзор и оценки за енергийна ефективност.

 

 

Учредена през 2004 год. и днес е една от водещите в сферата на индустрията, предлагаща иновации в качествени решения. Утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 


Разполага с екип от специалисти - архитекти и инженери притежаващи висок професионализъм и компетентност, отлично познаващи и използващи нормативните бази в проектирането и строителството, както и при осъществяването на строителния надзор.

 


Използвайки знанията и уменията си, подпомагат своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.

 
Обхватът на дейност включва:

 

  • консултантска дейност в областта на строителството и ЗУТ;

 

  • оценка за енергийна ефективност, енергийно обследване на сгради;

 

  • консултантска дейност в областта на счетоводството, счетоводни услуги на фирми, данъците и правото, данъчна защита;


Просредством консултантската дейност, специалистите оказват съдействие на Възложителите за оформяне за съгласуване на необходимата документация с експлоатационните и контролни органи.

 

Контакти

Ка Консулт - 04 ООД

София, ул. Българска морава 104
029801614
029802450