BGRegistar.com

Ка Консулт - 04 ООД

бързи експертни оценки за енергийна ефективност, бързи оценки за енергийна ефективност, данъчна и правна защита от ка консулт, добри експерти в данъчната защита софия, добри експерти в правната защита софия, добри експерти в строителния надзор софия, експерти в данъчната защита софия, експерти в енергийно обследване на сгради, експерти в строителния надзор софия, експерти за сертифициране на сгради софия, експертни консултации в строителството софия, експертни консултации за енергийна ефективност, експертни консултации за строителен надзор, експертни консултации и данъчна защита софия, експертни консултации и правна защита софия, експертни оценки за енергийна ефективност, експертни счетоводни консултации софия, ка консулт, ка консулт 04, ка консулт 04 оод, ка консулт 04 оод софия, ка консулт фирма за строителен надзор, надеждни оценки за енергийна ефективност, оценки за енергийна ефективност софия, фирмени експерти в строителния надзор софия

Информация

Ка Консулт - 04 ООД

Ка Консулт - 04 ООД - консултантски услуги и строителен надзорКа Консулт - 04 ООД е лидер на пазара с богат опит в областта на консултантските услуги сързани със счетоводство, данъци и правото, строителен надзор и оценки за енергийна ефективност.

 

 

Учредена през 2004 год. и днес е една от водещите в сферата на индустрията, предлагаща иновации в качествени решения. Утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 


Разполага с екип от специалисти - архитекти и инженери притежаващи висок професионализъм и компетентност, отлично познаващи и използващи нормативните бази в проектирането и строителството, както и при осъществяването на строителния надзор.

 


Използвайки знанията и уменията си, подпомагат своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.

 
Обхватът на дейност включва:

 

  • консултантска дейност в областта на строителството и ЗУТ;

 

  • оценка за енергийна ефективност, енергийно обследване на сгради;

 

  • консултантска дейност в областта на счетоводството, счетоводни услуги на фирми, данъците и правото, данъчна защита;


Просредством консултантската дейност, специалистите оказват съдействие на Възложителите за оформяне за съгласуване на необходимата документация с експлоатационните и контролни органи.

 

Контакти

Ка Консулт - 04 ООД

София, ул. Българска морава 104
029801614
029802450