BGRegistar.com

КА - ИМПЕКС ООД - Продукти

Продукти

КА Импекс ООДСол на таблетки - солта на таблетки е предназначена за омекотяване на вода в промишлени и битови инсталации. Вакуум-изпарената сол има анализен и качествен сертификат. Продуктът отговаря на европейска норма EN 973 - type A. Предлага се в 25 кг опаковки.

 

 

 

 

 

КА Импекс ООДНатриева основа на перли - Натрива основа на перли с произход Русия. Употребява се в промишлеността - за омекотяване на твърди води, за рафиниране на минерални и растителни масла и животински мазнини, при синтеза на минерални багрила, при производството на изкуствени текстилни влакна, в химическата промишленост при производството на вискозна коприна, при проиводството на целулоза, като реактив в аналитичната химия, козметиката и други. 

 

КА Импекс ООДОмекотители за вода - Омекотителни инсталации за домакинството. Омекотената вода удължава живота на домакинските уреди и намалява сметките за ремонт. Капацитет 36 единици и номинален дебит 900 л/час, този модел е идеален за нуждите на повече домакинства, ползващи до 15 куб. м. вода месечно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КА Импекс ООДНатриев бикарбонат (фармацевтично качество) - Натриев хидрогенкарбонат. Намира широко приложение в химическата, хранително-вкусовата, леката промишлености, фармацевтиката, цветната металургия и други. Фирмата предлага натриев хидрогенкарбонат в съответствие с PhEur 7. Опаковки - хартиени торби по 25 кг.

 

 

 

 

 

КА Импекс ООДФармацевтична сол - Химически чиста сол в съответствие със следните действащи фармакопеи: PH.Eur., USP, PH.JP, PH.KP. Сол с най-висока чистота и качество. Предлага се в 25 кг опаковки.

Контакти

КА - ИМПЕКС ООД

Пазарджик, ул. Пловдивска 103
034443449
0897550025
034443449