BGRegistar.com

КАФЕ GIO - ДЖИО КОМЕРС - Кафе машини

Кафе машини

Кафе машини

Джио Комерс ЕООД работи с утвърдени производители и вносители на кафе машини.


Предлагаме различни класове кафе машини - от най-бюджетните решения за кафе дози до професионални кафе машини с 2 или 3 групи.


Джио комерс ЕООД не само предоставя, но и отговаря за последващата поддръжка на всички предоставени машини. В случай на повреда, ние заменяме машината с работеща, за да сме сигурни, че вашата работа не спира.


За всичко останало - настройки по различните модели, поддръжка и въпроси от процеса на работа ние и нашите търговски представители сме винаги на разположение.

 

Сервиз на кафе машини

 

Откакто е на пазара, Джио Комерс ЕООД успя да изгради сплотен екип от отлично обучени специалисти, за които кафето е страст.

 

Ето защо, ние успяваме да предложим адекватно обслужване и специализиран сервиз на всички видове кафе-машини и автомати, които предлагаме.

 

Сервизът на Джио обслужва следните видове машини: кафе-роботи, професионални кафе-машини, машини за моно-дози, машини за мляно кафе, машини за капсули. Специалистите на Джио ремонтират следните марки: Saeco, Rotel, Tur Mix, Koenig, Faema, San Marco, Jura, Philips, Delonghi, Bianchi, Lavazza и др.

 

 

Контакти

КАФЕ GIO - ДЖИО КОМЕРС

София, ул. Братя Бъкстон 31 А
029588542
0878333399