BGRegistar.com

Кафе Старбъкс

Информация

Кафе Старбъкс

Кафе Старбъкс

Старбъкс - Маринопулос Кофи Къмпани България ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Ген. Й. Гурко № 62.

 

Starbucks Coffee Company е водеща компания и марка в печенето и продажбата на висококачествено кафе по света, с повече от 15 000 заведения в Северна и Латинска Америка, Европа, Близкия Изток и Пасифика.

 

Компанията се стреми да предлага най-доброто кафе в света, като и едно незабравимо кафе преживяване на своите клиенти.

 

През 2008 година Starbucks стъпва на българския пазар чрез Джойнт Вентчър с Маринопулос Груп.

 

Двете компании споделят една и съща култура като се фокусират върху силна обвързаност с кафето и подобни ценности и вече ръководят заедно заведения от веригата Starbucks в Гърция, Кипър, Румъния, Швейцария и Австрия.

 

Ако искате да опитате най - хубавото кафе в света, посетете кафе Starbucks, едно специално място, което вече може да стане и Вашето място.

 

Дизайнът и атмосферата в заведенията Starbucks са специално създадени, за да създават комфорт и уют, като в същото време предоставят на клиентите лично пространство, което те да използват както желаят.

 

Комбинацията от дивани, кресла, маси, столове и барове, е за да предложи на всекиго по нещо.

 

Някои  идват тук, за да пият най - доброто кафе, други да слушат невероятната музика а трети, за да останат насаме с мислите си или заедно с най - добрия си приятел.

 

Кафе Старбъкс

 

Тези, които търсят спокойствие и тишина извън дома или офиса, могат да релаксират и да се отпуснат в някое кресло, да се зачетат в някоя книга, докато тези, които търсят уединено място за среща с приятели могат да се сгушат на някой диван и да си побъбрят на чаша кафе, както биха направили в собствения си дом.

 

Меката светлина и музикалният фон също допринасят за това преживяване.

 

Starbucks предлагат селекция от висококачествени чайове Tazo®, най - вкусните сладки и разнообразие от прекрасни лакомства, които ще задоволят и най-претенциозните клиенти.

 

Заповядайте, Starbucks Ви очаква, за да Ви предложат най-доброто ! 

Контакти

Кафе Старбъкс

София, ул. Ген. Й. Гурко № 62
029445151, 029321100, 028787862, 029863294
0879609265, 0878357517, 0878357036