BGRegistar.com

КАТРИН - КО

Информация

КАТРИН - КО

Адрес: Раковски, ул. Река Сребра No 1А Тел: 032 63 63 63 / 032 63 63 62 Email: rubikon@rubikon.bg URL:
Фирма „Катрин - Ко" ЕООД е една бързоразвиваща се производствено- търговска компания с изцяло частен капитал, занимаваща се с производство на хранителни продукти, главно в областта на консервната промишленост: кетчуп, доматено пюре, лютеница, пица сос и сосове на доматена основа, майонеза, горчица, дресинг сосове, пчелен и боров мед, култивирана печурка, конфитюри и други.

Използваме само най-качествени компоненти и материали и работим изцяло с български плодове и зеленчуци.

Фабриката ни се намира в Индустриална Зона Раковски (в сърцето на Южна България), където растат едни от най-прекрасните слънчеви плодове и зеленчуци. Построена е на площадка от 63 000 м2, като застроената площ е 10 420 м2 и се състои от следните цехове:


  • Цех за доматено пюре, кетчуп и видове лютеница;
  • Цех за майонеза, горчица и дресинг сосове;
  • Цех за мед и медни продукти;
  • Цех за диворастящи гъби и култивирана печурка;
  • Стерилен цех за плодове и зеленчуци;
  • Вакуум изпарителна инсталация със сокодобивна линия.

Предприятието е с микробиологична и физикохимична лаборатория, където се извършва контрол на качеството на суровините, 50-тонен кантар, собствен водоизточник, собствен трафопост и цялата фабрика е газифицирана на природна газ. Построена е в съответствие с всички норми и изисквания на Европейския съюз. Оборудването, с което разполагаме, все още го няма в по-голяма част от Източно- Европейските държави. По този начин  се елиминира възможността за производствени грешки и можем да сертифицираме по съответните стандарти както фабриката, така и клиентите, които купуват от нас.

Всички наши производства се ръководят от екип технолози, специализирали в Европа, които са добре познати в България и чужбина.

Заради високия си професионализъм, качеството на обслужване, стриктния контрол върху пълния производствен цикъл и добрата производствена база, компанията гарантира високо качество на своите продукти.

За кратко време, фирмата успя да се наложи много добре, както на българския, така и на международния пазар. Утвърдихме трайни търговски взаимоотношения с партньори като „Фантастико", „Билла", „Кауфланд", „Мегамарина" и увеличихме износа на кетчуп, доматено пюре и майонеза за страни като Германия, Франция, Италия, Полша, Гърция, Македония, Косово, Албания и др.

Контакти

КАТРИН - КО

0032636363/032636362, 0032636363/032636362, 0032636363/032636362