BGRegistar.com

КАТЕКО ООД

Информация

КАТЕКО ООД


Катеко ООД е фирма със седалище град Пловдив.

 

Специализирана в производството на натурални етерични масла, ароматни продукти, суровини за козметичната, парфюмерийната и фармацевтичната промишленост, както и производство на козметични продукти с натурални съставки.

 

Продуктите са произведени в съответствие с изискванията на Европейското законодателство и имат сертификат за качество от официално легализираната Българска държавна лаборатория.

 

Клиенти и партньори на Катеко ООД са известни компании от Франция, САЩ и Япония, специализирани в производството на козметика, ароматни продукти, парфюмерия, фармация и хранителни добавки.


Фирмата е член на Българската национална асоциация за етерични масла, парфюмерия и козметика.

 

Катеко ООД използва качествени суровини /етерично - маслени растения/ за производството на висококачествени ароматични продукти.

 

Фирмата притежава собствени насаждения, които се обработват съгласно изискванията на добрата агрономическа практика и са локализирани в екологично чисти райони на България.

 

Най - големите полета с лавандула се намират в долината, разположена между едни от най - красивите български планини - Пирин, Рила и Родопите, част от които са под закрилата на ЮНЕСКО, обявени за национални паркове на България.

 

От тези екологично чисти планински региони по специална одобрена от природозащитните организации програма Катеко ООД добива суровината за производство на боровите масла.

 

Розовите плантации са разположени по южните склонове на Средна гора и в региона на известната Долина на розите, където уникалните климатични и почвени условия благоприятстват растежа на българската маслодайна роза, от която се произвежда най - качественото розово масло.

 

За да гарантира висококачествено производство от ароматични продукти, фирмата осъществява непрекъснат целогодишен контрол върху производството на етерично - маслените растения, както и на крайната суровина, която постъпва за преработка.

 

Мощностите за преработка на суровините са в близост до районите за отглеждане на етерично - маслените култури, което гарантира запазване на ценните им свойства.

 

Катеко ООД разполага със съвременни производствени мощности, гарантиращи високо качество на готовите продукти.

Контакти

КАТЕКО ООД ООД

Пловдив, ул. Белград 8
032338358
032338382