BGRegistar.com

КАРМЕЛА 2000 ООД

Информация

КАРМЕЛА 2000 ООД

КАРМЕЛА 2000 ООД e българска компания създадена през 1998 година в град Велико Търново.

 

Произвежда и предлага богат асортимент от шоколадови и захарни изделия. Продуктовата листа включва производството на обикновени и тунквани вафли, бисквити, кексове и меденки.

 

Добре познатите на българския пазар марки са - Family, Еxtra cake, Extra brownie, Karmela, Sweet Pleasure, Karmela Royal, Форца и Ритъм.Кармела 2000 ООД е бързо развиващите се български компании, наложила и утвърдила се, като лидер в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор от своите клиенти, доставчици, служители и потребители.

 

През последните години непрекъснато разширява продуктовото си портфолио и затвърждава лидерската си позиция на българския пазар.

 

Верни на мисията да разработва и предлага на своите клиенти продукти с превъзходен вкус, високо качество и произведени с отговорност и грижа за всеки потребител, през изминалите години, Кармела 2000 ООД успешно въведе международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2000, системата за контрол на производството НАССР, качество и безопасност на хранитеIFS.

 

Със своето лого Кармела гарантира, продукти безопасни за консумация, съобразени с всички изисквания и отговарят на висок стандарт за качество.

 

Кармела 2000 ООД е изградила дългосрочни партньорски взаимоотношения с повече от 45 дистрибуторски компании, доказала се като коректен партньор на много търговски вериги, покриващи всички региони на България.Успешно продава продукцията си и поддържа добри търговски взаимоотношения с партньори от 17 страни в Европа, Азия и Африка.Благодарение на своя екип и съществените инвестиции в производството, Кармела 2000 ООД успя да извоюва своето място на един висококонкурентен пазар, като се превърна в предпочитан избор за мнозина, които обичат да си доставят наслада с невероятно вкусните сладките изкушения.

 

Контакти

КАРМЕЛА 2000 ООД

Велико Търново, ул. Опълченска 62
062635815
062635934