BGRegistar.com

КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД

Информация

КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД е фирма, основана през 1994 година. Компанията е специализирана в извършването на стоков контрол на товари, нефтопродукти и твърди товари.


Основателите на фирмата са доказали се активни независими инспектори в областта на инспекцията и контрола на товари, мореплаването и морските технически науки. В следващите години фирмата се разраства и придобива още по-богат професионален опит.


Служителите преминават сериозно и качествено обучение, което дава възможност да се предложат ефективни, специализирани професионални услуги за клиентите на дружеството.


Доверието от страна на клиентите е спечелено посредством лоялността и принципността в работата на КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД.


Фирмата работи както с чуждестранни компании, така и с държавни институции в България.


Непрекъснатото инвестиране в развитието на дружеството и служителите й, изгражда доверие и потвърждава надеждността на дружеството пред клиентите.


Екипът на КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД знае, че доверието се печели трудно, но се губи много лесно.


Дейностите на фирмата протичат под строга конфиденциалност и се изпълняват с високо ниво на отговорност.


Фирмата работи на всички български пристанища, разположени по крайбрежието на Черно море, по река Дунав и всички бензинови депа в страната.


В компанията са заети специалисти, обучени за работа с необходимото техническо оборудване в градовете – Варна, Бургас, Русе, Пловдив и София. Централният офис се намира в град Бургас.


КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД е член на ASTM, Съюз на специалистите по качество в България - служител на фирмата е член на Съвета КЛУБ 9000, Организацията на сертифицираните компании в България по ISO 9000, Българска търговско-промишлена палата.

 

Контакти

КАРГО СЪРВЕЙ ЕНД СОФТУЕР АД

Бургас, ул. Александър Велики 37 А, партер, офис 2
056841771