BGRegistar.com

КАРАТ - СЕРВИЗ 2000 ЕООД

Информация

КАРАТ - СЕРВИЗ 2000 ЕООД

Карат - сервиз е създадена през 1991 година със седалище град Бургас.

 

Развива своята дейност в областта на търговията и услугите.

 

Фирмата се занимава с продажба и ремонт на електронни пишещи машини и офис техника.

 

Карат - сервиз разполага с малък персонал, но има големи амбиции.

 

През 1994 година фирмата добавя към дейността си итърговия и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет и периферия за тях.

 

Клиентите на фирмата се увеличават и надминават хиляда и петстотин, което налага увеличаване на персонала и разширяване на пакета от предлагани услуги.

 

През 1996 година, персонала във фирмата вече е десет служителя.

 

През същата година са открити офиси в градовете Айтос и Приморско, за да бъдат удовлетворени и обслужвани нараставащия брои клиенти на фирмата.

 

Започват да се предлагат и услуги, като разнос на консумативи на място при клиента и цялостна сервизна поддръжка на офиси, магазини и търговски обекти.

 

През 1997 година Карат - сервиз разширява дейността си в областта на компютърните технологии и сервизната поддръжка на периферия, както и доставката на консумативи за тях.

 

Откриват се и два нови офиса в град Бургас, за да бъдат експресно обслужвани непрекъснато растящия брои клиенти и да бъдат изпълнявани техните изисквания.

 

В момента Карат - сервиз разполага със седем офиса в градовете Бургас, Айтос, Царево, Поморие, Несебър.

 

В тях работят над тридесет висококвалифицирани специалисти, постоянно развиващи своя професионализъм, с което допринасят за просперитета на фирмата, като я нареждат на една от лидерските позиции в бранша.

Контакти

КАРАТ - СЕРВИЗ 2000 ЕООД

Бургас, ж.к. Лазур, ул. Карлово № 25 А
056833433, 056833434
0898770377, 0898770399