BGRegistar.com

КАРАТ ЕЛЕКТРОНИКС АД

Информация

КАРАТ ЕЛЕКТРОНИКС АД

Карат Електроникс АД е създадена през 1969 година като Завод за запаметяващи устройства. Поради промяна в предмета на дейност през 1983 година е преименуван в Системи за телеобработка и мрежи.

 

През 1997 година дружеството е приватизирано и от 2000 година негов мажоритарен собственик е Златен лев Холдинг АД.


Благодарение на иновационния подход и успешна търговска политика, дружеството се налага и утвърждава, като един от водещите производители на електронни изделия на микропроцесорна основа.

 

Действайки в условията на динамичен пазар на високотехнологични стоки, Карат Електроникс АД предлага на потребителите висококачествени електронни изделия с марката КАРАТ, познати добре не само на вътрешния, но и на външния пазар.

 

Добре развитата дистрибуторска мрежа в страната и чужбина гарантира бързо и качествено обслужване на клиентите.


Карат Електроникс АД  произвежда и предлага - електронни касови апарати с фискална памет, фискални принтери, електронни таксиметрови апарати с фискална памет, статични електромери, и други.

 

Компютърните специалисти на фирмата използват лицензирана компютърна програма за триизмерно проектиране SOLID WORKS, благодарение на която се постига изключително прецизно изработване на всеки детайл и се повишава качеството на готовия продукт.


Карат Електроникс АД разполага и със съвременна техническа база и високотехнологично оборудване за производство на електронни изделия, инструментална екипировка - шприцформи, щанци, бласформи, пресформи, производство на широка гама от различни конфигурации и габарити метални изделия, изделия от термопластични и термореактивни полимери, получени чрез шприцоване и пресоване с промишлено и битово предназначение.


Високо квалифицираният персонала е решаваща предпоставка за доброто качество на изделия, които фирмата произвежда и предлага.

 

През 2008 година фирмата получи голямата награда за Иновативно предприятие на 2007 за цялостната си иновационна стратегия и прилагане на съвременни технологии при проектирането и производството на електронните продукти.

 

Редица от електронните изделия, произвеждани от Карат Електроникс АД през последните години са отличени със Златен медал на Международния технически панаир в град Пловдив.

 

Контакти

КАРАТ ЕЛЕКТРОНИКС АД

Велико Търново, ул. Сан Стефано 32
062612320
062645935