BGRegistar.com

КАРАЛИНА 89 ЕООД

Информация

КАРАЛИНА 89 ЕООД

 

КАРАЛИНА 89 ЕООД е със седалище град Кърджали, бул. Сан Стефано № 47.

 

Развива своята дейност в областта на авто - мото улугите. Специализирана в търговия на дребно с авточасти за автомобили и извършване на автосервизни услуги.


КАРАЛИНА 89 ЕООД предлага авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Разполага с наличности части за всички видове автомобили.

 

Първоначално фирмата предлага авточасти за корейски автомобили, след което и части за японски автомобили.

 

КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален дистрибутор на фирма MANIMPEX ЕООД - вносител на авточасти за европейски автомобили, разполага и с резервни части за американски автомобили.


Предоставя услуги с високо качество, като се стреми да задоволи потребностите на всеки клиент.

 

Работейки усърдно, фирмата се е утвърдила и наложила, като един от най - сериозните доставчици на авточасти в региона.

 

Разполага с магазин и офис в центъра на град Кърджали на бул. Сан Стефано № 47. За удобство на клиентите има паркинг, с паркоместа и свободен достъп.

 

КАРАЛИНА 89 ЕООД спазва максимата, че за здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионален монтаж. Именно по тази причина, фирмата разполага със собствен автосервиз, висококвалифицирани специалисти, които бързо и безпроблемно отстраняват възникналите повреди на Вашата кола.

 

Сервизът предлага различни услуги, включващи автодиагностика, смяна и баланс на гуми, ремонт на ходова част, двигатели, спирачна система и други.

 

КАРАЛИНА 89 ЕООД се стреми да бъде полезна на своите клиенти, разширявайки дейността си чрез разнообразяване на предлаганата продуктова гама, автосервизни услуги и професионалната квалификация на персонала.

 

Фирмата осигурява висококачествени услуги, безплатна информация и справки, както и грижи за сигурността на Вашите автомобили.


КАРАЛИНА 89 ЕООД поддържа партньорски отношения и работи със световноизвестни производители и вносители на резервни части, за да е конкурентно способна на динамичния български пазар за авто услуги.

 

 

 

Контакти

КАРАЛИНА 89 ЕООД

Кърджали, бул. Сан Стефано 27
0886842977, 0897982567, 0878842978