BGRegistar.com

Каралина 89 ЕООД

Информация

Каралина 89 ЕООД

Каралина 89 ЕООД КърджалиКаралина 89 ЕООД е дружество със седалище в град Кърджали.

 

Основно направление в дейността на фирмата е в сферата на авто услугите и търговията на дребно с авточасти и автоаскесоари за автомобили и автосервизни услуги.


Разполага с магазин и офис в центъра на град Кърджали, бул. Сан Стефано № 47, в който се предлагат авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Разполага с наличности части за всички видове автомобили. Предлагат се авточасти за корейски и японски автомобили. За удобство на клиентите има паркинг, с паркоместа и свободен достъп.

 

Каралина 89 поддържа партньорски отношения и работи със световноизвестни производители и вносители на резервни части, за да е конкурентноспособна на динамичния български пазар за авто услуги.

 

Официален дистрибутор е на фирма MANIMPEX ЕООД - вносител на авточасти за европейски автомобили, разполага с резервни части и за американски автомобили. 

 

Клиентите могат да намерят авточасти за всички системи на автомобила, включващи спирачна и ел. система, окачване и ходова част, двигател, горивна и запалителна система, трансмисия и едрогабаритни части. 

 

Работейки усърдно, фирмата се е наложила, като един от най - сериозните доставчици на авточасти в региона. Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

Каралина 89 спазва максимата, че за здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионален монтаж. Именно по тази причина, фирмата разполага със собствен автосервиз, висококвалифицирани специалисти, които бързо и безпроблемно отстраняват възникналите повреди на Вашата кола.

 

Сервизът предлага различни услуги, включващи автодиагностика, смяна и баланс на гуми, ремонт на ходова част, двигатели, спирачна система и други.

 

Каралина 89 се стреми да бъде полезна на своите клиенти, разширявайки дейността си чрез разнообразяване на предлаганата продуктова гама, автосервизни услуги и професионалната квалификация на персонала.

 

Фирмата осигурява висококачествени услуги, безплатна информация и справки, както и грижи за сигурността на Вашите автомобили.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Каралина 89 ЕООД се утвърди, като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

Контакти

КАРАЛИНА 89

Кърджали, бул. Сан Стефано 27
0886842977, 0897982567, 0878842978