BGRegistar.com

КАМАШ АД

Информация

КАМАШ АД

Камаш АД е фирма със седалище град Каварна.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Наследник на бившия комбинат за багери и товарачи.

 

Фирма с над петдесет годишна история, през който период са произведени над 40000 багер-товарачи и багер- булдозери, над 5000 челни товарача, хидравлични платформи и други.

 

През последните пет години фирмата започва и производството на кофи за багери и товарачи за фирми от Франция, Италия и Англия.

 

Камаш АД произвежда и предлага оригинални резервни частиза всички машини, които са произведени през изминалите години.

 

Чрез фирма Жанкомерс, фирмата изработва различни изделия за Франция като :

 

Багерни кофи за фирма MECANOKIT поделение на SERTA.

 

Кошове за товарачи на фирма RIMAN.

 

Части за гроздокомбайни и други машини за La Mecanque Charantaise.

 

Валяци за комбинираните селскостопански машини на фирма AGRISEM Internationale.

 

Съвместно с дъщерната фирма на Mantovanibene - Italia в България, Камаш АД произвежда багерни кофи за почти всички багери от осем до осемдесет тона по заявки на техни клиенти от Европа и Близкия Изток, достигайки през 2007 и 2008 година обем от сто броя месечно.

 

Най – голямият партньор на Камаш АД е RNR ENGENERING Ltd - Англия, фирма занимаваща се с продажба на багерни кофи, за която се произвеждат от 400 до 500 броя месечно  за почти всички модели мини багери и багер - товарачи на JCB, за част от мини - багерите на KUBOTA ,YANMAR и VOLVO. 

 

През 2007 - 2008 година за един месец са произведени 450 броя кофи за мини багери и над 100 кофи за багери с тегло от пет до тридесет и два тона.

 

Камаш АД разполага с екип от квалифицирани специалисти и работници, които се обучават и усъвършенстват непрекъснато, за да прилагат своите знания и умения при производството на висококачествени продукти.

Контакти

КАМАШ АД

Каварна, ул. Стефан Караджа № 3
057082149, 05782364
0888655182