BGRegistar.com

КАДАНС ЕООД

Информация

КАДАНС ЕООД

Каданс ЕООД е фирма със седалище град Варна.

 

Единственият варненски производител на малки плавателните съдове, който предлага разнообразни модели морски изкушения на достъпни цени.

 

Каданс ЕООД е създадена преди девет години и вече предложи на пазара девет модела яхти, катамарани, канута и водни колела.

 

Разполага с модерно оборудвана призводствена база и пристанище за изпитание на произведените съдове.


Каданс ЕООД първа в България успя да приложи корпусно леене на полиестерни материали по технологията vacuum bagging, чието предимство е че яхтите са с 30% по - ниско тегло на готовия продукт, 30% по - малка мощност на двигателя и 30% по - нисък разход на гориво. Това е най - екологичната технология, която дава 57% по - малко вредни емисии при отливане на яхти. Разхода на използваните при тази технология материали е 60% по - нисък, което е определящо за по- ниската цена на крайния продукт. В производството се използват изцяло висококачествени материали от водещи американски и швейцарски фирми.

 

Каданс ЕООД предлага следните модели яхти - Kadans 18 Open, Kadans Cat 40, Kadans 18, Kadans 28 и Kadans 25.

 

Фирмата е официален представител на Steyr - Motors за България, а нейни партньори са - Saint - Gobain Vetrotex, Scott Bader, Polyprocess, DIAB и други.

 

Каданс ЕООД е първата българска фирма получила през 2008 година сертификат за произвежданите плавателни съдове от престижният Germanischer Lloyd Register и сертификат за качество ISO 12217 -1.

 

Във фирмата работи екип от млади и креативни специалисти, които могат да предложат на клиентите нестандартни и уникални решения както за дизайна, така и за обзавеждането на плавателните съдове, които произвеждат и предлагат.

Контакти

КАДАНС ЕООД

Варна, р-н Приморски, ж.к. Бриз 1
0886843388