BGRegistar.com

ЙОВ БЪЛГАРИЯ

Информация

ЙОВ БЪЛГАРИЯ

 

ЙОВ България ООД е водещ търговски представител и регионален дистрибутор на хидродинамични трансмисии, двигателни мостове, планетарни и червячни редуктори, силова хидравлика, охлаждащи системи и филтриращи технологии в Централна и Източна Европа.

 

Най - големият дистрибутор на филтри за компресори, вакум помпи, пътностроителна техника, електро - ерозийни машини, железопътни и строителни машини и земеделска техника.

 

ЙОВ България ООД е единственият официален представител и вносител за България на индустриални филтри MANN&HUMMEL.

 

Предлага и собствена марка филтри Blue Line - широка гама от въздушни, маслени, горивни филтри и въздушно - маслени сепаратори с високо качество и конкурентни цени.

 

ЙОВ България ООД осигурява нови изделия, сервиз и резервни части за своите клиенти.

 

Поддържа широка гама компоненти за първоначално вграждане и резервни части на склад.

 

ЙОВ България е единствен оторизиран дистрибутор и сервиз за хидродинамични трансмисии, двигателни мостове и силова хидравлика.

Предлага високо качество на ремонтите, оригинални резервни части, гаранционен и следгаранционен сервиз и 0% за рекламации на отремонтираните компоненти.

 

Фирмата рециклира трансмисии, конвертори и двигателни мостове.

 

Разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с опит, гарантиращи високото качество на предлаганите услуги и ремонтни дейности.


ЙОВ България ООД предлага :


Въздушни, маслени и горивни филтри.


Въздушно - маслени сепаратори.


Ел. мотори Varvel.


Червячни редуктори Varvel.


Професионални вериги за товарни машини Erlau.


За времето на своето съществуване ЙОВ България ООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

ЙОВ БЪЛГАРИЯ

Герман, ул. Смреката 3
029928443
029928447