BGRegistar.com

ИТ Интелект ООД

Информация

ИТ ИНТЕЛЕКТ ООД

ИТ Интелект ООД е българска компания, учредена през 1994 г. със седалище град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на услугите.

 

Консултантска фирма, която предлага висококачествени услуги в областта на бизнес консултинга.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Стабилно стъпила на българския пазар, ИТ Интелект предлага:


Бизнес консултации, бизнес управление, правно, счетоводно и финансово обслужване, икономическа медиация и консултации за инвестиции и приватизация.


Експортен мениджмънт - представител на PartnecGLOBAL за България.


Бизнес разследвания и проучвания. Извършва цялостни бизнес/корпоративни разследвания и проучвания за физически и юридически лица.


ИТ Интелект ООД може да бъде ваш партньор, да работи за Вас в полза на вашите интереси, да Ви помогне за решаване на маркетинг или кризисни проблеми, проблеми с партньори, доставчици или длъжници.


Компанията осигурява точна и надеждна информация за Българския и Европейските пазари. Може да открие за Вас най - добрите партньори за внос, износ или съвместна дейност в страната и извън нейните граници.


Ако сте решили да разширите своя бизнес или да започнете нов, ИТ Интелект ще Ви помогне, посредством натрупания опит и знания, използвайки своя потенциал и компетенция.


Може да получите помощ за решаване на сложни бизнес, правни, счетоводни и други проблеми, включително с дългове към кредитори и банки. ИТ Интелект ООД може да защити Вашите интереси на изключително високо ниво на отговорност и професионализъм.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност в сферите си на дейност.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, ИТ Интелект е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Дружеството се представлява от г-н Иван Йончев в качеството на Управител.

 

Контакти

ИТ Интелект ООД

София, бул. В. Левски №150 Б, ет. 5, офис 9
029461673
0878878187, 0898626424
029461673