BGRegistar.com

ИТА ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Информация

ИТА ИНЖЕНЕРИНГ ООД

ИТА Инженеринг ООД е създадена през 1990 година със седалище град София. като част от ИТА Груп България.

 

Наложила се като една от водещите фирми в областта на инженеринга и системната интеграция.

 

Коректен партньор при реализацията на всеки един проект. ИТА Инженеринг ООД предлага консултации и техническа помощ по всеки един възникнал проблем от фаза проучване и проектиране до реализация.

 

Вече двадесет итри години ИТА Инженеринг ООД е една от водещите компании в областта на инженеринговите услуги, комплексното проектиране и изграждане на специални системи, всички видове слаботокови системи, структурно окабеляване, доставка и инсталация на телефонни централи, пожароизвестителни системи, сигнално - охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за управление на опашките, доставка на компютърни системи и периферия, както и пълното проектиране и изграждане на сиренно - оповестителни системи и системи за сигурност.

 

Дружеството е и един от най - големите системни интегратори в България, налагащи стандартите за създаване и интегриране на комплексни решения.

 

Фирмата залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение на предлаганите услуги. Коректен и надежден партньор, който гарантира, съдействие по време на целия процес от фаза проучване и проектиране до окончателна реализация и пускане в експлоатация на завършената система.

 

ИТА Инженеринг ООД разполага с няколко офиса в страната, сервизна база и автомобили, професионална тестова апаратура и специалисти в профилирани в различни области, които постоянно повишават своята квалификация.

 

Компанията е внедрила Система за управление на политиката по качество, околна среда, здраве и безопасност на труда.

Контакти

ИТА ИНЖЕНЕРИНГ ООД

София, Зона Б 5, бл.7, вх.B, ет.15
028220943, 029313878