BGRegistar.com

Италиански ресторант Дон Лукезе

безупречно и бързо обуслужване етрополе, вкусни пици етрополе, голямо разнообразие от специалитети етрополе, дон лукезе, дон лукезе етрополе, италиански ресторант в етрополе, италиански ресторант дон лукезе, италиански специалитети етрополе, качествени италиански специалитети етрополе, любим ресторант в етрополе, място за среща с приятели в етрополе, обслужване на високо ниво етрополе, пици с неповторим вкус етрополе, предпочитан ресторант в етрополе, препоръчан ресторант в етрополе, ресторант дон лукезе, ресторант дон лукезе етрополе, ресторант за сватба етрополе, ресторант подходящ за рожден ден етрополе, ресторант подходящ за чествания, ресторант с вкусна кухня етрополе, ресторант с вкусни специалитети етрополе, уютен ресторант етрополе, уютно заведение с добра храна в етрополе, уютно местенце за любителите на пици етрополе

Информация

Италиански ресторант Дон Лукезе

 

Италиански ресторант Дон Лукезе е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна в град Етрополе. Отварило врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Предлага голямо разнообразие от ястия и специалитети, безупречно и бързо обуслужване и конкурентни цена. Менюто съдържа ястия от италианската кухня, богата гама вкусни пици и много други специалитети.

 

Залог за неповторим вкус на всяко от ястията е използването единствено и само на пресни и качествени продукти.

 

В ресторант Дон Лукезе се ценят истинските неща, традициите и вниманието към детайлите. С индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи. Организират се рождени и имени дни, коледни партита, балове и юбилеи.

 

Персоналът на заведението не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.

 

Италиански ресторант Дон Лукезе предоставя възможност за приятна и романтична кулинарна наслада за вашето семейно тържество, фирмено парти или личен празник. Обстановката е уютна, подходяща за среща с приятели, почивка, вкусен обяд или вечеря.


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия и напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте и се уверете в това!

Контакти

РЕСТОРАНТ АТРАКЦИОН АЙМОН

Етрополе, бул. Руски 48
072062217
0885172156