BGRegistar.com

Ирис Трейд Консулт ЕООД

Информация

Ирис Трейд Консулт ЕООД

Ирис Трейд Консулт ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирена компания, учредена през 1994 година със седалище град София.

 

Обхватът на дейност включва услуги в областта на недвижимите имоти.

 

Дружеството оперира на българския пазар за недвижими имоти, като се превръща в едно от най - доверените имена в този сектор.

 

Умението на Ирис Трейд Консулт е да предлага решение за цялото разнообразие от услуги в областта на недвижимите имоти.

 

Дружеството работи за намиране на решения, съобразно изискванията на всеки един клиент, като така печели доверието на водещи международни компании в България.

 

Ирис Трейд Консулт предлага пълен пакет от услуги, от консултиране и обслужване на частни и юридически лица до цялостно управление на бизнес сгради, търговски центрове, жилищни и ваканционни комплекси.

 

Дружеството предоставя услуги на местни и международни клиенти, включително строителни компании, инвестиционни и пенсионни фондове, институции и търговци.

 

Ирис Трейд Консулт ЕООДПрез 2002 година към екипа на агенцията се присъединява г-н Христо Ангелков, основател на консултантска компания Ирис Пропърти Консултинг ООД, с дейност фокусирана към търговия и мениджмънт на бизнес имоти и търговски площи.

 

Стабилно стъпила на пазара за недвижими имоти, Ирис Трейд Консулт се ре-позиционира създавайки бранда Ирис Естейтс - компания специализирана в сектора на луксозни имоти и специални клиенти.

 

Доброто познанието на местния пазар на недвижими имоти позволява  на компанията да обслужва своите клиенти в дългосрочен план, като така израства като пазарен лидер в този сектор.

 

Ирис Трейд Консулт ЕООД - Етика и професионализъм - компания с минало и бъдеще! 

 

Контакти

Ирис Трейд Консулт ЕООД

София, кв. Лозенец, ул. Свети Седмочисленици 9, ет. 5, офис 24
029632460, 028665737
0888623553, 0888323173