BGRegistar.com

ИРИМ ЕООД

Информация

ИРИМ ЕООД

Ирим ЕООД е основана през 1990 година със седалище град Русе.

 

Създадена като ЕТ Ирим - Иван Иванов, с предмет на дейност производство и продажба на корпусна мебел.

 

Ирим - търговска марка с история. През всички години на развитие марката се утвърждава и заема престижно място на българския пазар.

 

Създават се нови продукти, непрекъснатото се подобрява системите за качество,  които са в основата на възхода на мебелна компания Ирим. Продуктовата гама се разширява с производството на мека мебел и матраци.

 

Мебелите с марка Ирим са предназначени за тези, които ценят практичността, качеството и стилния дизайн.

 

Изделията са разделени в няколко групи, включващи обзавеждане на офиси и хотели, кухни, спални, детски стаи и антрета. За всяка група има отделни каталози, които улесняват избора на клиенти и търговци.

 

От 2006 година администрацията, производството и складовете на компанията се помещават в собствена новопостроена сграда с обща разгъната площ от над 7000 кв. метра. Производствената база е оборудвана с модерни,  високотехнологични машини, като са осигурени и отлични условия на труд за персонала.

 

През 2010 година фирмата е сертифицирана по Международната Организация по Стандартизация - ISO, което допринесе за повишаване конкурентноспособността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели.

 

Ирим ЕООД предлага и реализира продукцията си чрез добре развита дистрибуторска мрежа и търговски партньори в над двеста магазина в цяла България.

 

Фирмата има две мострени зали в централната част на град Русе.

 

Ирим ЕООД  се стреми да удовлетвори изискванията на своите клиентите чрез предлагане на продукти с високо качество, функционалност, добър дизайн и конкурентни цени. 

Контакти

ИРИМ ЕООД

Русе, ул. Кап. Райчо Николов № 1 А, западна промишлена зона
082887777, 082887778, 082887779, 082887782
082887780