BGRegistar.com

ИНТЕРКАПИТАЛ МАРКЕТС АД - Дейности

Дейности

Интеркапитал Маркетс

 

 

 

Достъп до Местни и Международни Пазари


ICM е местен брокер на полската и българската фондова борса. Дружеството предлага пълен набор от брокерски услуги за тези пазари, включително проучвания, пазарна информация и мнение за различни акции.


Освен това ICM има директен достъп до основните пазари в Европа и САЩ, както и до по-малки, но много динамични пазари като Турция и Румъния.


Трейдинг технология


Фирмата предлага надеждни и интуитивни инструменти за трейдинг и пазарни данни. Разполага с решения както за активни и професионални търговци, така и за пасивни, дългосрочни инвеститори. В допълнение към така наречените Front-end приложения, които използват клиентите на ICM, цялата бекофис инфраструктура е надеждна, сигурна и с много улеснения. Всичко това се комбинира с ‘agency-only’ модел на изпълнение на фирмата, който Ви дава възможност за по-добри резултати.


Интеркапитал Маркетс АД предлага цялата гама от инструменти за търговия от Infront - водещ доставчик на пазарна информация и трейдинг технологии.


Разходи


ICM има много лесна за разбиране структура на комисиони. Фирмата предлага същата ниска комисиона за повечето търгуеми пазари.


Чрез ICM, комисионите върху сделки на фондовия пазар могат да бъдат едва 0,12% за повечето пазари - Полша, САЩ, Германия, Франция, Великобритания, скандинавските пазари, както и останалата част от Западна Европа.


Брокерски Услуги


С ICM Вашите чуждестранни акции и инструменти са от същото естество като Вашите местни такива. Клиентите имат възможност да търгуват базовата акция, със сетълмент на съответния Централен Депозитар и съхраняване в някои от най-сигурните попечители.
Отделянето на клиентски активи и правилата за клиентските пари се прилагат по един и същи начин за местни и международни позиции.


Интеркапитал Маркетс АД предлага висококачествени брокерски услуги на изключително конкурентни цени.


Управление на портфейли


В управлението на портфейли, фирмата разполага с иновативни продукти, по-ниски разходи и преди всичко - страхотен екип, съчетаващ опит и ентусиазъм.


Г-н Николай Майстер в момента е пряко отговорен за нашите ICM Target портфейли. Г-н Майстер е CFA Charerholder, с дългогодишен опит, като започва кариерата си на капиталовите пазари през 1997.

 

ICM TARGET портфейли е иновативен продукт, даващ възможност за по-добър достъп до управлението на портфейла. Различните целеви портфейли Ви позволяват да се изработи оптимална комбинация между риск и възвръщаемост, същевремноо възползвайки се от по-ниски такси.

 

Интеркапитал Маркетс

Контакти

ИП ИНТЕРКАПИТАЛ МАРКЕТС АД

София, ул. Добруджа 6, ет.3
029210510
029210521