BGRegistar.com

Инхом - 98 ООД

Информация

Инхом - 98 ООД

Инхом - 98 ООД е българска частна комания учредена през 1998 година.

 

От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени продукти, изцяло съобразени със изскванията на своите клиенти.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, с обхват на дейност моделиране, проектиране и изработка на формови комплекти за стандартни и специални стъклени опаковки.


Работата на фирмата се характеризира с :

 

  • Голям опит в производството на формови комплекти за стъкларски автомати IS4 1/4 , IS5 1/2, У 8, У 12, BB7, KS60;
  • Модерно компютърно проектиране и дизайн на изделията;
  • Оптимално съчетание на цена и качество;
  • Коректност и точност при изпълнение на поръчките;
  • Качество, потвърдено със сертификат ISO 9001:2000;
  • Използване на материали с най-високо качество, доставени от водещи световни производители;
  • Политика по качеството и здравословни и безопасни условия нa труд - OHSAS 18001:2007.

 

Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата си на дейност, фирмата гарантира висококачествени продукти, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти.


В компанията работи екип съставен от висококвалифицирани машинни инженери с отлични умения в областта на компютърното моделиране и проектиране.

 

Използваният софтуер е модерен и разнообразен.

 

Процесите на моделиране, проектиране и изработка на формовите комплекти са напълно компютаризирани.

 

Производството на формовите комплекти се извършва на съвременни металорежещи
машини HAAS VF3 HS, RAIS M550 HS и други.

 

Якостта на ръбовете на формите се извършва чрез плазмено напластяване по технологията PTA на машина ROBO 90 с пълно компютърно управление.

 

 

Материалите, които се използват за изработката на формите са от най - съвременен тип - чугун, бронз и дамерон, произведени от водещи европейски фирми.

 

 

Инхом - 98 ООД притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001 :2000, а от 2001 година  Bereau Vertias Sertification.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Инхом - 98 ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Инхом - 98 ООД да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

ИНХОМ - 98 ООД

Аксаково, Южна промишлена зона
052763124, 052762102
052762196