BGRegistar.com

Интраком Трейд ЕООД

Информация

ИНТРАКОМ ТРЕЙД ЕООД

Интраком Трейд ЕООД е дружество основано през 1996 година, със седалище град Шумен.

 

Обхватът на дейност, включва сферата на ресурсното обезпечаване на промишлените фирми.

 

Друго основно направление на Интраком Трейд е реализиране на проекти свързани с повишаване надеждността на ротационното оборудване и сервизна дейност.

 

От 1996 година дружеството развива търговска и дистрибуторска дейност, предлагащо продуктите на шведската фирма SKF, на която е оторизиран дистрибутор.

 

От 1999 година работи, като партньор в развитието на сервизните услуги на SKF в България.

 

През 2002 година реализира съвместно със SKF проекти, повишаващи надеждността на ротационно оборудване.

 

От 2003 година дружеството стартира с предлагането на продукти и услуги свързани с поддръжката на ротационното оборудване и превантивни и проактивни програми за поддръжка. През същата година е въведена сиситема за качество на управлението, съгласно стандартите на ISO 9001:2000 EN.

 

През 2004 година Интраком Трейд започва дистрибуция на индустриални продукти Loctite.

 

През 2005 година дружеството става Сертифициран Партньор на SKF по Поддръжката и оторизиран дистрибутор на американската фирма INFRARED Solutions - предлагаща инфрачервени камери.

 

От 2006 година, като оторизиран дистрибутор на SKF, Интраком Трейд разширява своята номенклатура, като започна да предлага - ремъци, вериги, съединители, верижни колела и ремъчни шайби производство на SKF.

 

През 2007 година дружеството става официален дистрибутор на ел. инструменти Hitachi, ръчните инструменти UNIOR и измервателните уреди на Fluke.

 

През 2011 година стартира дейност базата на компанията, извършваща ремонт и пренавиване на ел. двигатели. През същата година дружеството открива свой офис в град Добрич, а през 2016 година и офис за сервизна дейност в град Варна.

 

През 2017 година дейността на компанията е сертифицирана по най-новата версия на стандарт ISO 9001:2015.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Интраком Трейд предлага разнообразна гама продукти, с високо качество, на достъпни цени, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Интраком Трейд да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

Интраком Трейд ЕООД

Шумен, ул. Индустриална № 34
054862747, 054868853
054830445