BGRegistar.com

Интис ООД - Производство

Производство

Интис ООД - производството на армировка и заварени мрежи, бетон и бетонови продукти

 

Освен в областта на строителството, Интис ООД е тясно специализирана и в производството на армировка и заварени мрежи, бетон и бетонови продукти. Разполага с:

 

Арматурен двор

 

Напълно оборудван, специализиран в производството на заготовки за амировка и заварени мрежи, които се влагат в строежите, поети от фирмата и предлагани на свободния пазар.

 

Бетонов възел

 

В партньорство с фирма Труд АД през 2009 г. започва дейност модерен бетонов център находящ се в Индустриалната зона на град Русе.

 

Всички произвеждани и предлагани материали се изпитват в собствената строителна лаборатория на компанията, намираща се на територията на складовото стопанство.

 

Благодарение на голямата си производствена и складова база, разпростираща се на 25 дка, Интис ООД има капацитет за изпълнение на големи поръчки и съхранение на всички необходими материали за строителството.


Всяка поръчка е изпълнена в срок, на високо професионално ниво, с лоялно и коректно отношение към клиента.


Интис ООД се стреми да предложи на пазара, продукти с високо качество, отлични характеристики и конкурентна цена. Разполага с необходимата техника за доставка и полагане при всякакви условия.


Повече от 25 години работа, през които Интис ООД се е наложила на българския пазар, разчитайки на своя професионализъм, подчинени изцяло в услуга на своите клиенти.

 

Контакти

ИНТИС ООД

Русе, ул. Цар Асен 31, вх. 3, ет. 1
082826018, 082826019
082826021