BGRegistar.com

ИНТЕРПРИБОРСЕРВИЗ ООД

Информация

ИНТЕРПРИБОРСЕРВИЗ ООД

ИНТЕРПРИБОРСЕРВИЗ ООД е основано през 1988 година със седалище и адрес на управление град Козлодуй, площадка АЕЦ.

 

Дружеството е създадено с решение на Правителството на България със съдружници известни компании, работещи в областта на енергетиката.

 

Интерприборсервиз ООД заема лидерско място в България при доставяне, техническо обслужване, ремонт и сервиз на средства за автоматизация и средства за измерване за АЕЦ, ТЕЦ, химически и металургични предприятия и други области на енергетиката и промишлеността.

 

Участва в модернизацията и реконструкцията на АЕЦ Козлодуй като партньор на водещи компании в атомната енергетика - FRAMATOM, ATOMЭНЕРГОЭКСПОРТ, WESTINGHOUSE, SIEMENS и ТУРБОАТОМ.


Дружеството разполага с възможности за реализация на сложни технически проекти, предлага техническо обслужване и сервиз на оборудване, комбинирани с високо качество на конкурентни цени.


Внедрената и действаща Интегрирана система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2008 и BS OHSAS 18001:2007 гарантира високото качество на работа.


Интерприборсервиз ООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит и съзнателно отношение към реализация на поставените задачи.

 

Дългогодишни партньори и клиенти в България са АЕЦ Козлодуй, Неохим Димитровград, Оптикоелектрон Панагюрище, ТЕЦ Русе, ТЕЦ Варна, ТЕЦ Марица - изток 1, 2 и 3, Гипс Кошава и други.

 

Известни доставчици са водещи руски, украински и западни фирми като Завод имени Малишева Харков, Турбоатом Харков, Уралэлектротяжмаш Екатеринбург, Электросила Санкт Петербург, Шкода-Енерго, Honeywell - Bulgaria, GSE SISTEM и други.

 

Контакти

ИНТЕРПРИБОРСЕРВИЗ ООД

Козлодуй, площадка АЕЦ Козлодуй
097376687
097376671