BGRegistar.com

ИНТЕРКОМ ГРУП ООД

Информация

ИНТЕРКОМ ГРУП ООД

Интерком Груп ООД е регистрирано като търговско дружество през 1998 година със седалище град Варна.

 

Дружеството е правоприемник на ЕТ Интерком, основана през 1993 година със основен предмет на дейност внос, търговия, реекспорт на метали и стъкло, производство и преработка на метални изделия. 

 

Компанията предлага голямо разнообразие от метали, отговарящи на световните стандарти с регулярни доставки и добро качество. Вече петнадесет години името на Интерком Груп е синоним на професионализъм, динамичен бизнес и отлично качество, посредством което дружеството си е извоювало  стабилни пазарни позиции.

 

В отговор на нарастващите  нужди на клиентите си, компанията е развила  мрежа от  бази, които да обслужват техните потребности във всеки един момент -  централен офис Варна, Бургас, София, Русе, Пловдив, Букурещ.

 

Интерком Груп разполага с широкообхватната дистрибуторска мрежа и голям автомобилен парк, което  допринася компанията да е начело сред най - конкурентните компании в търговията с метали.

 

Интерком Груп е заслужила доверието на партньори си, със своята лоялност, експедитивност и коректност.

 

Продуктовата листа на Интерком Груп ООД  включва над  хиляда позиции черни метали с приложение във всички индустриални браншове.

 

Компанията е изградила партньорски отношения със световни, утвърдени производители от Украйна,Турция, Сърбия, Македония, Румъния и други.

 

Интерком Груп е утвърдила   своята лидерска позиция на конкурентния пазар на метали в България и чужбина, като целта на фирмата е да осигури най - широка гама от висококачествени стоманени продукти, необходими за отрасли  като машиностроене и строителство, с високо качество  и доказан произход.

 

Добре изградената логистична мрежа , прави доставките изпълними винаги в точното време и на точното място.

Контакти

ИНТЕРКОМ ГРУП ООД

Варна, Западна промишлена зона
070012333, 052574200, 052574220
0888922270