BGRegistar.com

ИНДЪСТРИАЛ ФРИГО ДООРС ООД

Информация

ИНДЪСТРИАЛ ФРИГО ДООРС ООД

 

Фирма Индъстриал Фриго Доорс ООД развива своята дейност в сферата на проектирането, производството и строителството на хладилни и сушилни камери. Дружеството още извършва проектиране, производство и строителство на сгради с метални конструкции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Индъстриал Фриго Доорс ООД е фирма, специализирана в производството на индустриални врати: хладилни, климатични, офисни, секционни, промишлени и други. Дружеството предлага още топлоизолационни панели. Компанията разполага със собствена производствена база на територията на град Пловдив, оборудвана с последно поколение техника с висока производителност, гарантираща високото качество на продукцията.

 

Индъстриал Фриго Доорс ООД работи с водещи фирми в производството на хладилно и климатично оборудване: "MTH - Италия"," Полистамп - Италия", "Айсберг", "Стенли", "Е-5", "Фриготерм", "Сийл", "Колдест" е редица други.


Компанията се е наложила на българския пазар като предпочитан партньор за работа. Високото качество и коректното изпълнение на проектите отличава фирмата като основен производител на всички видове врати за хранително-вкусовата промишленост, в България.


С произведените от фирмата врати са оборудвани повечето големи обекти на хранително-вкусовата промишленост в България: Бони Оборот, Унитемп, Сами-М, Пилко, КЕН, КФМ, Тандем, Билла, Метро, Кауфланд и др.

 


Индъстриал Фриго Доорс ООД притежава сертификация по EN ISO 9001:2000

 

Контакти

ИНДЪСТРИАЛ ФРИГО ДООРС ООД

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 57
032635278
0888905540
032635278